OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Domingo Cedar - Weather-resistant Comfort Hammock Chair - Hængekøje

Slå fødderne op og nyd sommeren i haven med denne vejrbestadige og stærke hængekøjestol.

Pris: 873,00 DKK Før: 970,00
På lager
Leveringstid 3-7 dage
Fri fragt

Specifikationer for Domingo Cedar - Weather-resistant Comfort Hammock Chair - Hængekøje

Domingo Komfort-hængekøjestol

Med denne hængekøjestol får du det perfekte sted at nyde sommeren i solens varme stråler. Den har en ekstra lang siddeflade, så du kan slappe af i både siddende og liggende position. Siddefladen er lavet af polypropylen og tværpinden af bambus, dette gør den til en super vejrbestandig og holdbar hængekøjestol. Siddefladen er 115 x 180 cm og kan bære op til 130 kg. Det medfølgende monteringssæt giver en sikker og holdbar ophængning i lofter, bjælker eller stativer. Den integrerede 360°-ophængssvirvel gør det muligt at dreje hængekøjen i enhver retning uden at snorene snoes ind i hinanden.
Siddefladens bredde115 cm
Siddefladens længde180 cm
Totalhøjde160 cm
Tværpindens længde110 cm
Nødvendig minimumshøjde210 cm
Bæreevne130 kg
ProduktionslandColombia
Vævetæthed (g/m²)180
Materialebeskrivelse100% polypropylen | svirvel: rustfrit stål | tværpind: bambus (FSC™-certificeret)
Rummelig hængekøjestol ComfortMed en stoflængde på 180 cm er Domingo Comfort fremragende at sidde og ligge i på steder med lidt plads.
Vejrbestandigt materialeVores funktionsfibre er udviklet specielt til de særlige krav, der stilles til udendørshængekøjer. Stoffet er let at vedligeholde, hurtigttørrende og vejrbestandigt.
Tværpind af bambusTværpindene består af dyrket bambus. Takket være fremstillingsmetoden med krævende plade-teknologi, opnår tværpindene en særlig stabil struktur og en behagelig, glat overflade. Bambus er meget slidstærkt og kan efterlades udenfor sommeren igennem uden at miste sin stabilitet. Også visuelt er dette materiale en fornøjelse grundet den smukke, mørke farve som opnås gennem en særlig varmebehandling (karamelisering).
Ansvarligt skovbrugFSC™-seglet garanterer, at det anvendte træ, fra plantningen, over diverse forarbejdningsprocesser og frem til slutproduktet, er produceret i henhold til de strenge regler opstillet af Forest Stewardship Council. FSC™-licens kode: CO12427
Dejlig følelse af vægtløshed på 26 ophængssnoreKvaliteten af en hængekøjestol måles på antallet af ophængssnore. Mange snore giver en bedre vægtfordeling og øger dermed hængekøjestolens levetid og komfort.
Håndarbejde fra ColombiaLavet efter de stolte kunsthåndværktraditioner i Colombia. God kvalitet, behagelig og enestående smuk.
Forstærket kantKanterne er forstærkede ved hjælp af dobbelte skudtråde, hvilket giver øget rivstyrke.
Integreret 360°-ophængssvirvelEn integreret, af LA SIESTA udviklet og patenteret drejehvirvel, sørger for ekstra sikkerhed og komfort. Den muliggør rotation om sin egen akse uden at snore derved forvikles.
EmballageEn hængekøjestol er pakket i en praktisk stofpose. På banderolen findes tips til anvendelse og pleje.
Nødvendig pladsTil monteringen af en hængekøjestol er der, afhængigt af modellen, behov for 200-220 cm i højden. Befinder monteringspunktet sig endnu højere, kan hængekøjestolens ophæng forlænges med et reb.
MonteringFor at hænge en hængekøjestol op behøves et monteringspunkt i loftet, på en gren eller en bjælke. En hængekøjestol kræver mindre plads end en hægekøje og kan nemt integreres i boligen. Bliver den ikke benyttet, kan den tages ned med et snuptag.
LiggestillingComfort / Kingsize hængekøjestole byder på nok plads til at man kan ligge i den. Jo længere tværpinden er, desto mere frihed har du omkring overkroppen.
Skånsom maskinvaskHængekøjestolens stofdel er aftagelig og kan maskinvaskes ved 30°C på skåneprogram!
Snore bindes sammenBind ophængssnørene sammen inden vask, for at forhindre at de filtrer sammen.
Ingen tumbler!For at skåne produktet lad det lufttørre og put det ikke i tumbleren.
Tør overvintringVi anbefaler at rengøre hængekøjen inden vinterpausen. Når den er fuldstændig tør, kan den pakkes ind i plastik for at beskytte den mod utøj vinteren over.
SKUDOL18-14
EAN4025122939027
BrandLA SIESTA
VaretypeHængekøje
Brand -> VaretypeLA SIESTA -> Hængekøje
Varetype -> BrandHængekøje -> LA SIESTA

Manual til Domingo Cedar - Weather-resistant Comfort Hammock Chair - Hængekøje
PDFManual
Andre kiggede også på
Spar
10%
Fri fragt
Bestseller
La Siesta Joki Lilly - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Dolphy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Foxy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Froggy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld

Har du spørgsmål til varen?