OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Brisa (single, Sea Salt) - Hængekøje

Brisa Sea Salt er en tidløs single-hængekøje, som er ideel til udendørs aktiviteter. Den er fremstillet af robust materiale, der kan modstå vejrets luner og er omhyggeligt håndlavet i Columbia. Hængekøjen er designet til at tilbyde den bedste støtte og komfort og kan hænges op på forskellige måder. For at opnå den ultimative komfort anbefales det at ligge på tværs i hængekøjen.

Pris: 516,00 DKK Før: 645,00
1 stk. på lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for Brisa (single, Sea Salt) - Hængekøje

Brisa Sea Salt er en klassisk single-hængekøje, der er inspireret af den sydamerikanske livsglæde og skabt til udendørs brug. Fremstillet af funktionsfiber, er denne ægte latinamerikanske hængekøje designet til at åbne op med kroppen, når man ligger diagonalt. Jo bredere hængekøjen er, desto mere komfortabel vil du føle dig. Håndlavet i Colombia, afspejler Brisa hængekøjer landets livsglæde og mangfoldighed. Hængekøjen er vejrbestandig, hurtigtørrende og robust takket være funktionsfibrene. Med 76 ophængningssnore, der sikrer en behagelig støtte af ryggen, kan du hænge din hængekøje op på forskellige måder. Det er vigtigt at have det korrekte forhold mellem ophængningspunkternes afstand og højde for at opnå den mest behagelige liggestilling. Efter vask på skåneprogram skal hængekøjen lufttørre for bedste resultat.
Liggefladens bredde140 cm
Liggefladens længde200 cm
Totallængde300 cm
Nødvendig minimumsafstand270 cm
Nødvendig minimumhøjde135 cm
Bæreevne120 kg
ProduktionslandColombia
Vævetæthed (g/m²)180
Materialebeskrivelse100% polypropylen
Kompakt single-hængekøjeDen klassiske stofhængekøje egner sig perfekt til mindre rum. Med en stofbredde på 140 cm er du sikret høj komfort, selv om pladsen er trang.
Vejrbestandigt materialeVores funktionsfibre er udviklet specielt til de særlige krav, der stilles til udendørshængekøjer. Stoffet er let at vedligeholde, hurtigttørrende og vejrbestandigt.
Dejlig følelse af vægtløshed på 76 ophængssnoreKvaliteten af en hængekøje måles på antallet af ophængssnore. Mange snore giver en bedre vægtfordeling og øger dermed hængekøjens levetid og komfort.
Håndarbejde fra ColombiaLavet efter de stolte kunsthåndværktraditioner i Colombia. God kvalitet, behagelig og enestående smuk.
Forstærket kantKanterne er forstærkede ved hjælp af dobbelte skudtråde, hvilket giver øget rivstyrke.
EmballageRullet sammen fylder denne hængekøje ikke mere end en hovedpude. På banderolen findes tips til anvendelse og pleje.
Nødvendig pladsDen nødvendige afstand mellem de to ophængspunkter og den nødvendige højde kan udregnes ved en simpel tommelfingerregel: Ophængshøjden (y) skal svare til cirka halvdelen af ophængsafstanden (x). Bliver afstanden mellem ophængspunkterne større, skal hængekøjen således også anbringes lidt højere.
MonteringHængekøjer mellem to træer
Afhængigt af hængekøjens størrelse, skal træerne stå mindst 3 meter fra hinanden og være kraftige nok til at kunne holde til vægten. For at hænge en hængekøje op mellem to træer, skal et reb slynges om hver træstamme, og forbindes med hængekøjen.
Hængekøjen mellem to vægge
Til montering af hængekøjer egner sig bærende, massive vægge. Særlig sikker og nem at bruge er MultiSpot, der fordele vægten på fire borehuller i hver ende.
LiggestillingLigger du diagonalt i hængekøjen, åbner din krop for liggefladen uden at stoffet omklamrer dig. Ligger du således, er ryggen understøttet optimalt og din rygsøjle aflastes. Samtidig gør denne stilling det også mere behageligt at gynge.  
Skånsom maskinvaskDenne hængekøje kan maskinvaskes ved 30°C på skåneprogram!
Snore bindes sammenBind ophængssnørene sammen inden vask, for at forhindre at de filtrer sammen.
Ingen tumbler!For at skåne produktet lad det lufttørre og put det ikke i tumbleren.
Beskyt mod slidVær opmærksom ved ophængningen af hængekøjen, at den hænger frit og ikke slides henover underlaget når den er i brug.
Tør overvintringVi anbefaler at rengøre hængekøjen inden vinterpausen. Når den er fuldstændig tør, kan den pakkes ind i plastik for at beskytte den mod utøj vinteren over.
SKUBRH14-13
EAN4025122943659
BrandLA SIESTA
VaretypeHængekøje
Brand -> VaretypeLA SIESTA -> Hængekøje
Varetype -> BrandHængekøje -> LA SIESTA

Manual til Brisa (single, Sea Salt) - Hængekøje
PDFManual
Andre kiggede også på
Spar
10%
Fri fragt
Bestseller
La Siesta Joki Lilly - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Dolphy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Foxy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Froggy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld

Har du spørgsmål til varen?