OUTLET! Spar op til 50% - klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Alisio (single, Sea Salt) - Hængekøje


Pris: 725,00 DKK
På lager
Leveringstid 3-7 dage
Fri fragt

Specifikationer for Alisio (single, Sea Salt) - Hængekøje

Alisio Sea Salt - Single-hængekøje med tværpind outdoor

Det er nemt at finde plads til Alisio, vores kompakte hængekøje med tværpind, f.eks. i din have eller på din altan? Takket være materialet i LA SIESTA outdoor-fibre, der er super nemt at vedligeholde, er Alisio perfekt til udendørs brug.


Hængekøjer findes i mange forskellige variationer, størrelser og farver til forskellige priser. Her finder du en oversigt over alle vores hængekøjeprodukter.


Hængekøjer med tværpind er meget dekorative og er særligt populære hos solelskere, da tværpinden altid sørger for at liggearealet et stramt spændt ud og åbent, så der ikke falder skygge på dig.Den ideelle liggestilling er på langs i midten. Tip: Hængekøjer med tværpind ophænges udspændt!


Håndlavet i Columbia

Lige så farverigt som landet afspejler hængekøjer som kulturgenstande Columbias mangfoldighed og livsglæde.


Vejrbestandigt materiale

Robust, hurtigtørrende og vejrbestandig: Det er kendetegnende for udendørstekstiler fra LA SIESTA.


Tværpinde af FSC™-træ

Kvalitetsbambussen fra bæredygtigt skovbrug er ekstra stabil og god med sin behageligt glatte overflade.

Håndlavet i Colombia

Colombia er et land med en farverig kultur og en lang tradition for hængekøjer, og det farvestrålende design afspejler landets mangfoldighed og livsglæde. Alisio væves og fremstilles af vores samarbejdspartner Fatelares i Medellín. Ordentlige arbejdsforhold og gensidig respekt danner grundlaget for vores mangeårige samarbejde med den sydamerikanske tekstilproducent.

Robust outdoor-materiale

Takket være vores vedligeholdelsesvenlige funktionsfibre fremstillet af polypropylen egner Alisio sig perfekt til udendørs brug.

Håndværk af høj kvalitet til ubegrænset hængekøjehygge

Det stabile ophæng med 52 snore sikrer en fremragende vægtfordeling og behagelig støtte af ryggen.Kanten er vævet ekstra tæt for at forstærke den, hvilket er med til at øge produktets levetid.

Komfortabel og dekorativ

Med sin ekstrabrede liggeflade er Alisio en kombination den klassiske sydamerikanske hængekøjes gode komfort, og tværpindshængekøjens dekorative udtryk.

Tværpinde fra bæredygtig skovdrift

Vi anvender kvalitetsbambustræ, som er et fornybart råstof, der stammer fra økologisk og socialt ansvarlig skovdrift, og som er FSC™-mærket. Træet er kendetegnet ved sin behagelige glatte overflade og sin lave vægt.


FSC™-certificeret bambustræ

Tværpindene i bambustræ er certificeret i henhold til Forest Stewardship Council (FSC™). Det internationale certificeringssystem garanterer, at træet kommer fra skove, der drives på en miljømæssigt og socialt ansvarlig måde.

FSC™-Licence Code: CO12427


Hvordan og hvor kan jeg hænge min hængekøje med tværpind op?

Du kan hænge din hængekøje med tværpind op på forskellige måder: f.eks. mellem to træer, to vægge eller to stolper. Du kan også vælge en kombination, idet du f.eks. hænger den op mellem et træ og en stolpe. Det er også muligt at fastgøre den til loftet. I sidste ende er det elementernes bæreevne, der er afgørende.

Hvis ovenstående fastgørelsesmuligheder ikke er aktuelt for dig, kan du i stedet vælge at bruge et hængekøjestativ. Det kan du stille, hvor du har lyst, og det kan flyttes.


Hvor meget plads skal jeg bruge til fastgørelse af min hængekøje med tværpind?

Når du skal hænge din hængekøje med tværpind op, skal du være opmærksom på det korrekte forhold mellem ophængningspunkternes afstand og højde: Ophængningshøjden (y) skal være ca. en tredjedel af ophængningsafstanden (x). Hvis du øger afstanden mellem ophængningspunkterne, bør du også øge ophængningshøjden tilsvarende.

Sørg også for, at din hængekøje med tværpind svinger frit og ikke rører jorden. Dermed beskyttes hængekøjen mod slid og gør, at den holder sig pæn i lang tid.


Hvordan ligger jeg mest behageligt i hængekøjen med tværpind?

I vores colombianske hængekøjer med tværpind kan du enten ligge diagonalt eller på langs, du vælger selv. Takket være tværpindene er liggefladen helt åben i begge tilfælde, så du ligger afslappet, uanset om du ligger diagonalt eller på tværs.


Liggefladens bredde140 cm
Liggefladens længde190 cm
Totallængde300 cm
Tværpindens længde80 cm
Nødvendig minimumsafstand300 cm
Nødvendig minimumhøjde100 cm
Bæreevne120 kg
ProduktionslandColombia
Vævetæthed (g/m²)180
Materialebeskrivelse100% polypropylen | tværpind: bambus (FSC™-certificeret)
Single-hængekøje med tværpindMed sin 140 cm brede stofflade har dobbelthængekøjen både den klassiske hængekøjes fantastiske komfort og samme dekorative look som hængekøjen med tværpind. Passer perfekt til 1 persone.
Vejrbestandigt materialeVores funktionsfibre er udviklet specielt til de særlige krav, der stilles til udendørshængekøjer. Stoffet er let at vedligeholde, hurtigttørrende og vejrbestandigt.
Tværpind af bambusTværpindene består af dyrket bambus. Takket være fremstillingsmetoden med krævende plade-teknologi, opnår tværpindene en særlig stabil struktur og en behagelig, glat overflade. Bambus er meget slidstærkt og kan efterlades udenfor sommeren igennem uden at miste sin stabilitet. Også visuelt er dette materiale en fornøjelse grundet den smukke, mørke farve som opnås gennem en særlig varmebehandling (karamelisering).
Ansvarligt skovbrugFSC™-seglet garanterer, at det anvendte træ, fra plantningen, over diverse forarbejdningsprocesser og frem til slutproduktet, er produceret i henhold til de strenge regler opstillet af Forest Stewardship Council. FSC™-licens kode: CO12427
Dejlig følelse af vægtløshed på 52 ophængssnoreKvaliteten af en hængekøje måles på antallet af ophængssnore. Mange snore giver en bedre vægtfordeling og øger dermed hængekøjens levetid og komfort.
Håndarbejde fra ColombiaLavet efter de stolte kunsthåndværktraditioner i Colombia. God kvalitet, behagelig og enestående smuk.
Forstærket kantKanterne er forstærkede ved hjælp af dobbelte skudtråde, hvilket giver øget rivstyrke.
EmballageEn hængekøje med tværpind er pakket i en praktisk stofpose. På banderolen findes tips til anvendelse og pleje.
MonteringHængekøjer mellem to træer
Afhængigt af hængekøjens størrelse, skal træerne stå mindst 3 meter fra hinanden og være kraftige nok til at kunne holde til vægten. For at hænge en hængekøje op mellem to træer, skal et reb slynges om hver træstamme, og forbindes med hængekøjen.
Hængekøjen mellem to vægge
Til montering af hængekøjer egner sig bærende, massive vægge. Særlig sikker og nem at bruge er MultiSpot, der fordele vægten på fire borehuller i hver ende.
LiggestillingI en hængekøje med tværpind ligger man bedst på langs af hængekøjen. Tværpindene holder liggefladen åben så man kan nyde afslapningen.
HåndvaskesHængekøjen med tværpind kan vaskes i hånden.
Beskyt mod slidVær opmærksom ved ophængningen af hængekøjen, at den hænger frit og ikke slides henover underlaget når den er i brug.
Tør overvintringVi anbefaler at rengøre hængekøjen inden vinterpausen. Når den er fuldstændig tør, kan den pakkes ind i plastik for at beskytte den mod utøj vinteren over.SKUALR14-13
EAN4025122943383
BrandLA SIESTA
VaretypeHængekøje
Brand -> VaretypeLA SIESTA -> Hængekøje
Varetype -> BrandHængekøje -> LA SIESTA

Manual til Alisio (single, Sea Salt) - Hængekøje
PDFManual
Billeder af Alisio (single, Sea Salt) - Hængekøje
Andre kiggede også på
Spar
15%
Fri fragt
Bestseller
La Siesta Joki Teddy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
12%
Bestseller
La Siesta Brisa Cedar - Klassisk Dobbelt-hængekøje Outdoor
Spar
11%
Fri fragt
La Siesta Joki Foxy - Hængekøjehule i økologisk bomuld

Har du spørgsmål til varen?