OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Modesta (single, Olive) - Hængekøje

Modesta Olive er en elegant enkelt-hængekøje, som er lavet af økologisk bomuld og er ideel til at slappe af i stuen, haven eller på altanen. Den er håndvævet i Colombia og har en solid ophængning med 76 snore, der giver en behagelig støtte til ryggen. Modesta er også et miljøvenligt og retfærdigt produkt, der er GOTS-certificeret og fremstillet af økologisk bomuld.

Pris: 562,95 DKK Før: 703,37
1 stk. på lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for Modesta (single, Olive) - Hængekøje

Oplev en afslappende og behagelig stund med vores Modesta hængekøje i økologisk bomuld. Den er ideel til brug i stuen, haven eller på altanen og er håndlavet i Colombia med et farverigt design, der afspejler landets mangfoldighed. Modesta er ergonomisk designet til at give balance og afslapning til både krop og sjæl. Den er certificeret i henhold til Global Organic Textile Standard (GOTS), hvilket sikrer en bæredygtig og socialt ansvarlig produktion i hele værdikæden. Hængekøjen er nem at vedligeholde og kan bruges både indendørs og udendørs.
Liggefladens bredde140 cm
Liggefladens længde200 cm
Totallængde300 cm
Nødvendig minimumsafstand270 cm
Nødvendig minimumhøjde135 cm
Bæreevne120 kg
ProduktionslandColombia
Vævetæthed (g/m²)278
Materialebeskrivelse100% bomuld (økologisk, GOTS-certificeret)
Kompakt single-hængekøjeDen klassiske stofhængekøje egner sig perfekt til mindre rum. Med en stofbredde på 140 cm er du sikret høj komfort, selv om pladsen er trang.
Blød økologisk bomuld med ekstra lange fibreMaterialets høje kvalitet sikrer lang levetid, høj rivestyrke og strålende farver.
GOTS-certificeretØkologi-mærket for den verdensomspændende og anerkendte Global Organic Textile Standard (GOTS) står for strenge økologiske og sociale kriterier i hele forarbejdningsprocessen. Certificeret af Ecocert Greenlife, licensnr. 152029
Dejlig følelse af vægtløshed på 76 ophængssnoreKvaliteten af en hængekøje måles på antallet af ophængssnore. Mange snore giver en bedre vægtfordeling og øger dermed hængekøjens levetid og komfort.
Håndarbejde fra ColombiaLavet efter de stolte kunsthåndværktraditioner i Colombia. God kvalitet, behagelig og enestående smuk.
Forstærket kantKanterne er forstærkede ved hjælp af dobbelte skudtråde, hvilket giver øget rivstyrke.
EmballageRullet sammen fylder denne hængekøje ikke mere end en hovedpude. På banderolen findes tips til anvendelse og pleje.
Nødvendig pladsDen nødvendige afstand mellem de to ophængspunkter og den nødvendige højde kan udregnes ved en simpel tommelfingerregel: Ophængshøjden (y) skal svare til cirka halvdelen af ophængsafstanden (x). Bliver afstanden mellem ophængspunkterne større, skal hængekøjen således også anbringes lidt højere.
MonteringHængekøjer mellem to træer
Afhængigt af hængekøjens størrelse, skal træerne stå mindst 3 meter fra hinanden og være kraftige nok til at kunne holde til vægten. For at hænge en hængekøje op mellem to træer, skal et reb slynges om hver træstamme, og forbindes med hængekøjen.
Hængekøjen mellem to vægge
Til montering af hængekøjer egner sig bærende, massive vægge. Særlig sikker og nem at bruge er MultiSpot, der fordele vægten på fire borehuller i hver ende.
LiggestillingLigger du diagonalt i hængekøjen, åbner din krop for liggefladen uden at stoffet omklamrer dig. Ligger du således, er ryggen understøttet optimalt og din rygsøjle aflastes. Samtidig gør denne stilling det også mere behageligt at gynge.  
Skånsom maskinvaskDenne hængekøje kan maskinvaskes ved 30°C på skåneprogram!
Snore bindes sammenBind ophængssnørene sammen inden vask, for at forhindre at de filtrer sammen.
Ingen tumbler!For at skåne produktet lad det lufttørre og put det ikke i tumbleren.
Beskyt mod slidVær opmærksom ved ophængningen af hængekøjen, at den hænger frit og ikke slides henover underlaget når den er i brug.
Tages ned om nattenBomuldshængekøjer tåler ikke konstant fugt. Tag hængekøjen ned om natten for at beskytte den mod dug. Vær opmærksom på at en hængekøje der er blevet fugtig har brug for luftcirkulation for at tørre.
Tør overvintringVi anbefaler at rengøre hængekøjen inden vinterpausen. Når den er fuldstændig tør, kan den pakkes ind i plastik for at beskytte den mod utøj vinteren over.
SKUMOH14-14
EAN4025122943451
BrandLA SIESTA
VaretypeHængekøje
Brand -> VaretypeLA SIESTA -> Hængekøje
Varetype -> BrandHængekøje -> LA SIESTA

Manual til Modesta (single, Olive) - Hængekøje
PDFManual
Andre kiggede også på
Spar
10%
Fri fragt
Bestseller
La Siesta Joki Lilly - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Dolphy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Foxy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Froggy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld

Har du spørgsmål til varen?