OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Modesta (double, Latte) - Hængekøje

Modesta Latte er en klassisk dobbelt-hængekøje i økologisk bomuld, der er perfekt til afslapning og balance i livet. Den er håndlavet i Colombia og GOTS-certificeret, hvilket sikrer strenge miljø- og socialansvarlige krav i hele værdikæden. Hængekøjen kan bruges både indendørs og udendørs, og den kan vaskes ved 30 grader på skåneprogram.

Pris: 814,95 DKK Før: 885,00
På lager
Leveringstid 3-7 dage
Fri fragt

Specifikationer for Modesta (double, Latte) - Hængekøje

Få ro og afslapning med Modesta Latte, vores klassiske dobbelt-hængekøje i økologisk bomuld. Den er perfekt til dit bæredygtige hjem, hvor du kan nyde den alene eller sammen med en anden. Modesta er den mest oprindelige form for latinamerikansk hængekøje, og dens bredde øger komforten. Håndlavet i Colombia af vores samarbejdspartner Fatelares, er hængekøjen af høj kvalitet og har et stabilt ophæng med 84 snore, der sikrer en behagelig støtte af ryggen. Modesta er GOTS-certificeret og fremstillet af ren økologisk bomuld, hvilket skåner miljøet og er behageligt mod huden. Hængekøjen kan bruges både indendørs og udendørs og er velegnet til afslapning, fælles oplevelser og terapi. Samtidig arbejder vores eksperter i Colombia under fair og tilfredsstillende arbejdsforhold. Hængekøjen kan hænges op på forskellige måder, og det er vigtigt at følge tommelfingerreglen for ophængningsafstand og -højde for optimal komfort. Hængekøjen kan vaskes ved 30 grader på skåneprogram og lufttørres.
Liggefladens bredde160 cm
Liggefladens længde230 cm
Totallængde350 cm
Nødvendig minimumsafstand310 cm
Nødvendig minimumhøjde155 cm
Bæreevne160 kg
ProduktionslandColombia
Vævetæthed (g/m²)340
Materialebeskrivelse100% bomuld (økologisk, GOTS-certificeret)
Indbydende dobbelt-hængekøjeDen klassiske stofhængehøje, der har en stofbredde på 160 cm, byder på høj komfort til en eller to personer.
Blød økologisk bomuld med ekstra lange fibreMaterialets høje kvalitet sikrer lang levetid, høj rivestyrke og strålende farver.
Hverken bleget eller farvetGodt for miljøet og din sundhed: Modesta Latte er ikke bleget eller farvet på nogen måde. Derfor er materialet særligt velegnet til følsom hud.
GOTS-certificeretØkologi-mærket for den verdensomspændende og anerkendte Global Organic Textile Standard (GOTS) står for strenge økologiske og sociale kriterier i hele forarbejdningsprocessen. Certificeret af Ecocert Greenlife, licensnr. 152029
Dejlig følelse af vægtløshed på 84 ophængssnoreKvaliteten af en hængekøje måles på antallet af ophængssnore. Mange snore giver en bedre vægtfordeling og øger dermed hængekøjens levetid og komfort.
Håndarbejde fra ColombiaLavet efter de stolte kunsthåndværktraditioner i Colombia. God kvalitet, behagelig og enestående smuk.
Forstærket kantKanterne er forstærkede ved hjælp af dobbelte skudtråde, hvilket giver øget rivstyrke.
EmballageRullet sammen fylder denne hængekøje ikke mere end en hovedpude. På banderolen findes tips til anvendelse og pleje.
Nødvendig pladsDen nødvendige afstand mellem de to ophængspunkter og den nødvendige højde kan udregnes ved en simpel tommelfingerregel: Ophængshøjden (y) skal svare til cirka halvdelen af ophængsafstanden (x). Bliver afstanden mellem ophængspunkterne større, skal hængekøjen således også anbringes lidt højere.
MonteringHængekøjer mellem to træer
Afhængigt af hængekøjens størrelse, skal træerne stå mindst 3 meter fra hinanden og være kraftige nok til at kunne holde til vægten. For at hænge en hængekøje op mellem to træer, skal et reb slynges om hver træstamme, og forbindes med hængekøjen.
Hængekøjen mellem to vægge
Til montering af hængekøjer egner sig bærende, massive vægge. Særlig sikker og nem at bruge er MultiSpot, der fordele vægten på fire borehuller i hver ende.
LiggestillingLigger du diagonalt i hængekøjen, åbner din krop for liggefladen uden at stoffet omklamrer dig. Ligger du således, er ryggen understøttet optimalt og din rygsøjle aflastes. Samtidig gør denne stilling det også mere behageligt at gynge.  
Skånsom maskinvaskDenne hængekøje kan maskinvaskes ved 30°C på skåneprogram!
Snore bindes sammenBind ophængssnørene sammen inden vask, for at forhindre at de filtrer sammen.
Ingen tumbler!For at skåne produktet lad det lufttørre og put det ikke i tumbleren.
Beskyt mod slidVær opmærksom ved ophængningen af hængekøjen, at den hænger frit og ikke slides henover underlaget når den er i brug.
Tages ned om nattenBomuldshængekøjer tåler ikke konstant fugt. Tag hængekøjen ned om natten for at beskytte den mod dug. Vær opmærksom på at en hængekøje der er blevet fugtig har brug for luftcirkulation for at tørre.
Tør overvintringVi anbefaler at rengøre hængekøjen inden vinterpausen. Når den er fuldstændig tør, kan den pakkes ind i plastik for at beskytte den mod utøj vinteren over.
SKUMOH16-X1
EAN4025122943550
BrandLA SIESTA
VaretypeHængekøje
Brand -> VaretypeLA SIESTA -> Hængekøje
Varetype -> BrandHængekøje -> LA SIESTA

Manual til Modesta (double, Latte) - Hængekøje
PDFManual
Andre kiggede også på
Spar
10%
Fri fragt
Bestseller
La Siesta Joki Lilly - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Dolphy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Foxy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Froggy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld

Har du spørgsmål til varen?