OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

LA SIESTA Habana (comfort, Blue Zebra) - Hængekøje

Habana Blue Zebra - Comfort hængekøjestol i økologisk bomuld. Oplev følelsen af vægtløshed og blødt stof, der smyger sig om kroppen. Vores hængekøjestol Habana er stor nok til både voksne og børn. Håndlavet i Columbia og certificeret i henhold til Global Organic Textile Standard. Slap af siddende eller liggende i denne komfortable og bæredygtige hængekøjestol.

Pris: 1.299,00 DKK
På lager
Leveringstid 3-7 dage
Fri fragt

Specifikationer for LA SIESTA Habana (comfort, Blue Zebra) - Hængekøje

Habana Blue Zebra - En komfortabel hængekøjestol lavet af økologisk bomuld

Oplev en følelse af vægtløshed, når du sidder eller ligger i vores Habana hængekøjestol. Den er lavet af super blødt økologisk bomuld og giver masser af plads til afslapning. Vores hængekøjestol er den perfekte yndlingsplads for både voksne og børn. Den kan nemt monteres i lofter, bjælker eller grene både indendørs og udendørs. Det er det ideelle sted at trække sig tilbage til for at læse eller lade tankerne vandre.

Habana er håndlavet i Columbia og afspejler Sydamerikas mangfoldighed og livsglæde. Den er stor nok til både at sidde og ligge, og den er lige så komfortabel som vores hængekøjer fra LA SIESTA. Produktet er GOTS-certificeret og lavet af økologisk bomuld, hvilket gør det miljøvenligt og behageligt mod huden. Det er også nemt at vedligeholde.

Vores hængekøjestol er lavet af håndværk af høj kvalitet og sikrer en fremragende vægtfordeling og støtte af ryggen. Den kan bruges både indendørs og udendørs året rundt. Vi bruger tværpinde af bambustræ fra bæredygtig skovdrift, der er FSC™-mærket. Den er også udstyret med et integreret 360°-drejeled i rustfrit stål, der giver mulighed for at rotere uden at snorene filtrer sammen.

Vores hængekøjestol er GOTS-certificeret, hvilket garanterer en miljømæssigt og socialt ansvarlig produktion. Den er lavet af 100 % ren økologisk bomuld, der er dyrket uden brug af kunstgødning, pesticider og afløvningsmidler. Ved at bruge økologisk bomuld skånes de beplantede arealer, og vand- og energiforbruget er lavere end ved produktion af konventionel bomuld.

Vi sætter stor vægt på strenge miljøkriterier og fair arbejdsforhold. Vores samarbejdspartner Fatelares i Colombia har implementeret miljøvenlige processer i produktionen og sikrer gode arbejdsforhold for vores hængekøje-eksperter. Vores tværpinde er certificeret i henhold til FSC™ og garanterer en miljømæssigt og socialt ansvarlig skovdrift.

Vi er også klimaneutrale og arbejder på at reducere vores CO2-udledning. Vi kompenserer for uundgåelige udledninger gennem klimabeskyttelsesprojekter. Dette gælder både for vores hængekøjer og hængekøjestole samt vores kontor- og lagerlokaliteter i Tyskland og USA.

Hvis du vil hænge din hængekøjestol op, kan du gøre det på forskellige måder.
Siddefladens bredde115 cm
Siddefladens længde180 cm
Totalhøjde160 cm
Tværpindens længde110 cm
Nødvendig minimumshøjde210 cm
Bæreevne130 kg
ProduktionslandColombia
Vævetæthed (g/m²)370
Materialebeskrivelse100% bomuld (økologisk, GOTS-certificeret) | svirvel: rustfrit stål | tværpind: bambus (FSC™-certificeret)
Rummelig hængekøjestol ComfortMed en stoflængde på 180 cm er Habana Comfort fremragende at sidde og ligge i på steder med lidt plads.
Blød økologisk bomuld med ekstra lange fibreMaterialets høje kvalitet sikrer lang levetid, høj rivestyrke og strålende farver.
GOTS-certificeretØkologi-mærket for den verdensomspændende og anerkendte Global Organic Textile Standard (GOTS) står for strenge økologiske og sociale kriterier i hele forarbejdningsprocessen. Certificeret af Ecocert Greenlife, licensnr. 152029
Tværpind af bambusTværpindene består af dyrket bambus. Takket være fremstillingsmetoden med krævende plade-teknologi, opnår tværpindene en særlig stabil struktur og en behagelig, glat overflade. Bambus er meget slidstærkt og kan efterlades udenfor sommeren igennem uden at miste sin stabilitet. Også visuelt er dette materiale en fornøjelse grundet den smukke, mørke farve som opnås gennem en særlig varmebehandling (karamelisering).
Ansvarlig skovbrugForest Stewardship Councils (FSC™) internationale certificeringssystem garanterer, at træet kommer fra økologisk og ansvarlig skovbrug. FSC™-Licence Code: CO12427
Dejlig følelse af vægtløshed på 104 ophængssnoreKvaliteten af en hængekøjestol måles på antallet af ophængssnore. Mange snore giver en bedre vægtfordeling og øger dermed hængekøjestolens levetid og komfort.
Håndarbejde fra ColombiaLavet efter de stolte kunsthåndværktraditioner i Colombia. God kvalitet, behagelig og enestående smuk.
Forstærket kantKanterne er forstærkede ved hjælp af dobbelte skudtråde, hvilket giver øget rivstyrke.
Integreret 360°-ophængssvirvelEn integreret, af LA SIESTA udviklet og patenteret drejehvirvel, sørger for ekstra sikkerhed og komfort. Den muliggør rotation om sin egen akse uden at snore derved forvikles.
Kvalitetsmærket Bewegte InnovationProduktet er testet af det uafhængige tyske institut, Institut für Bewegungsbildung und Bewegungsforschung (InBuB) og tildelt kvalitetsmærket BEWEGTE INNOVATION.
KlimaneutralDe emissioner, der opstår under produktion og transport af hængekøjestole, kompenserer vi for hjælp af et anerkendt klimabeskyttelsesprojekt. Certificeret af ClimatePartner: ID 17238-2203-1001  
EmballageEn hængekøjestol er pakket i en praktisk stofpose. På banderolen findes tips til anvendelse og pleje.
Nødvendig pladsTil monteringen af en hængekøjestol er der, afhængigt af modellen, behov for 200-220 cm i højden. Befinder monteringspunktet sig endnu højere, kan hængekøjestolens ophæng forlænges med et reb.
MonteringFor at hænge en hængekøjestol op behøves et monteringspunkt i loftet, på en gren eller en bjælke. En hængekøjestol kræver mindre plads end en hægekøje og kan nemt integreres i boligen. Bliver den ikke benyttet, kan den tages ned med et snuptag.
LiggestillingComfort / Kingsize hængekøjestole byder på nok plads til at man kan ligge i den. Jo længere tværpinden er, desto mere frihed har du omkring overkroppen.
Skånsom maskinvaskHængekøjestolens stofdel er aftagelig og kan maskinvaskes ved 30°C på skåneprogram!
Snore bindes sammenBind ophængssnørene sammen inden vask, for at forhindre at de filtrer sammen.
Ingen tumbler!For at skåne produktet lad det lufttørre og put det ikke i tumbleren.
Tages ned om nattenBomuldshængekøjer tåler ikke konstant fugt. Tag hængekøjen ned om natten for at beskytte den mod dug. Vær opmærksom på at en hængekøje der er blevet fugtig har brug for luftcirkulation for at tørre.
Tør overvintringVi anbefaler at rengøre hængekøjen inden vinterpausen. Når den er fuldstændig tør, kan den pakkes ind i plastik for at beskytte den mod utøj vinteren over.SKUHAL18-Z3
EAN1234567897422
BrandLA SIESTA
VaretypeHængekøje
Brand -> VaretypeLA SIESTA -> Hængekøje
Varetype -> BrandHængekøje -> LA SIESTA

Andre kiggede også på
Spar
10%
Fri fragt
Bestseller
La Siesta Joki Lilly - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Dolphy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Foxy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Froggy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld

Har du spørgsmål til varen?