OUTLET! Spar op til 50% - klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Habana Latte - Organic Cotton Basic Hammock Chair - Hængekøje


Pris: 749,00 DKK
På lager
Leveringstid 3-7 dage
Fri fragt

Specifikationer for Habana Latte - Organic Cotton Basic Hammock Chair - Hængekøje


Habana Latte - Basic-hængekøjestol i økologisk bomuld

Opnå en følelses af vægtløshed i denne ultrabløde model i økologisk bomuld. Vores hængekøjestol Habana passer ind overalt – både i stuen og børneværelset!

En hængekøjestol fra LA SIESTA er en komfortabel yndlingsplads for en voksen, men er naturligvis også stor nok til hygge med børnene. Monteret i lofter, bjælker eller grene er vores hængekøjestole et hit både indenfor såvel som udenfor. Fantastiske små hyggeoaser at trække sig tilbage til for at læse eller lade tankerne vandre!


Håndlavet i Colombia

Lige så farverigt som landet afspejler hængekøjer som kulturgenstande Colombias mangfoldighed og livsglæde.


GOTS-certificeret økologisk bomuld

Hudvenlig økologisk bomuld: De lange fibre gør dugen blød og holdbar. Certificeret af Global Organic Textile Exchange (GOTS) efter strenge miljøkriterier og sociale kriterier.


Integreret drejesvirvel

Den integrerede sikkerhedssvirvel af rustfrit stål muliggør fri drejning i alle retninger uden at snorene filtres sammen.


Håndlavet i Columbia

Vores hængekøjestole fra Columbia afspejler Sydamerikas mangfoldighed og livsglæde. Habana væves og fremstilles af vores samarbejdspartner Fatelares i Medellín.


GOTS-certificeret produkt fremstillet af økologisk bomuld

Økologisk bomuld er ikke kun mere miljøvenligt end konventionel bomuld. Det naturlige materiale er også behageligt mod huden og er desuden nemt at vedligeholde.


Bæredygtigt og fai

Certificeringen i henhold til standarden Global Organic Textile Standard sikrer, at kriterierne for økologi og socialt ansvar overholdes igennem hele værdikæden.


Håndværk af høj kvalitet til ubegrænset hængekøjehygge

Det stabile ophæng med 20 snore sikrer en fremragende vægtfordeling og behagelig støtte af ryggen.Kanten er vævet ekstra tæt for at forstærke den, hvilket er med til at øge produktets levetid.


I balance hele året rundt

Brug den udenfor om sommeren og indenfor i de kolde måneder – Habana er perfekt til både indendørs og udendørs brug.


Tværpinde fra bæredygtig skovdrift

Vi anvender kvalitetsbambustræ, som er et fornybart råstof, der stammer fra økologisk og socialt ansvarlig skovdrift, og som er FSC™-mærket. Træet er kendetegnet ved sin behagelige glatte overflade og sin lave vægt.


Integreret 360°-drejeled

Det integrerede sikkerhedsdrejeled i rustfrit stål giver mulighed for at rotere 360°, uden at snorene filtrer sammen.


GOTS-certificeret produkt

Det økologiske miljømærke, Global Organic Textile Standard (GOTS) giver garanti for strenge kriterier for miljømæssigt og socialt ansvarlig produktion i alle stadier af fremstillingen.

Sammen med vores samarbejdspartner Fatelares i Colombia har vi implementeret disse krav med succes siden 2014.

Certificeret af Ecocert Greenlife, licensnummer: 152029


Ren økologisk bomuld

Produktet består af 100 % økologisk bomuld, der er dyrket uden brug af kunstgødning, pesticider og afløvningsmidler.


Lavere vand- og energiforbrug

Ved at give afkald på kunstgødning og pesticider skånes de beplantede arealer. Ved at skifte mellem dyrkning af økologisk bomuld og dyrkning af andre planter – også kaldet sædskifte – øges jordens lagerkapacitet, hvilket medfører et forholdsmæssigt lavere vandforbrug. Energiforbruget er også væsentligt lavere end ved produktion af konventionel bomuld.


Strenge miljøkriterier

GOTS-certificeringen sikrer overholdelse af strenge miljøkriterier. Startende med dyrkning af økologisk bomuld  opfyldes kravene til økologi igennem hele værdikæden. Vores samarbejdspartner Fatelares har derfor implementeret miljøvenlige processer i produktionen – der er blandt andet etableret et specielt system til rensning af spildevandet.


Fair arbejdsforhold

Det betyder meget for os, at vores hængekøje-eksperter i Colombia arbejder under gode og tilfredsstillende arbejdsforhold. Med en fair løn, virksomhedstilknyttede sundhedsforanstaltninger og en familiær atmosfære oplever de hver dag en respektfuld og anerkendende tilgang i et sikkert arbejdsmiljø.


FSC™-certificeret bambustræ

Tværpindene i bambustræ er certificeret i henhold til Forest Stewardship Council (FSC™). Det internationale certificeringssystem garanterer, at træet kommer fra skove, der drives på en miljømæssigt og socialt ansvarlig måde.

FSC™-Licence Code: CO12427


Hvordan og hvor kan jeg hænge min hængekøjestol op?

Du kan hænge din hængekøjestol op på forskellige måder: f.eks. i en bjælke, en robust gren eller i loftet. Uanset hvilken måde du vælger, bør du sikre dig, at elementerne har tilstrækkelig bæreevne inden montering.

Hvis ovenstående monteringsmuligheder ikke er aktuelt for dig, kan du i stedet vælge at bruge et hængekøjestolstativ. Det kan du stille, hvor du har lyst, og det kan flyttes.


Hvor meget plads skal jeg bruge til fastgørelse af min hængekøjestol?

Når du skal hænge din hængekøjestol op, skal du sørge for, at der er tilstrækkelig afstand fra tværpindens ender og hen til vægge, møbler eller andre genstande. Afhængig af størrelsen på din hængestol er minimumsafstanden til væggen op til 90 cm. Den påkrævede loftshøjde varierer fra 2 m for Basic hængekøjestole til 2,2 m for vores Kingsize-modeller.

Derudover skal du sikre dig, at din hængekøjestol kan svinge frit og ikke rører jorden – den perfekte afstand er ca. 30 cm. Dermed beskyttes hængekøjen mod slid og du sidder godt.


Hvilken position er den mest behagelige i hængekøjestolen?

I vores Basic hængekøjestol slapper du bedst af, når du sidder op. Vores Comfort model har en rummelig liggeflade, der er stor nok til både at sidde og ligge. Vil du gerne have endnu mere plads til afslapning? Så kan du tage en slapper med familie eller venner i vores Kingsize hængekøjestol, hvor der er plads til hygge, både siddende og liggende.Din hængekøjestol kan vaskes uden problemer ved 30 grader på skåneprogram. Stofdelen kan hurtigt tages af tværpinden uden besvær. Husk at binde ophængssnorene sammen før vask, så de ikke bliver filtret sammen. Efter vask skal hængekøjestolen lufttørre, den må ikke komme i tørretumbleren.


Siddefladens bredde105 cm
Siddefladens længde140 cm
Totalhøjde145 cm
Tværpindens længde90 cm
Nødvendig minimumshøjde200 cm
Bæreevne130 kg
ProduktionslandColombia
Vævetæthed (g/m²)370
Materialebeskrivelse100% bomuld (økologisk, GOTS-certificeret) | svirvel: rustfrit stål | tværpind: bambus (FSC™-certificeret)
Blød økologisk bomuld med ekstra lange fibreMaterialets høje kvalitet sikrer lang levetid, høj rivestyrke og strålende farver.
Hverken bleget eller farvetGodt for miljøet og din sundhed: Habana Latte er ikke bleget eller farvet på nogen måde. Derfor er materialet særligt velegnet til følsom hud.
GOTS-certificeretØkologi-mærket for den verdensomspændende og anerkendte Global Organic Textile Standard (GOTS) står for strenge økologiske og sociale kriterier i hele forarbejdningsprocessen. Certificeret af Ecocert Greenlife, licensnr. 152029
Tværpind af bambusTværpindene består af dyrket bambus. Takket være fremstillingsmetoden med krævende plade-teknologi, opnår tværpindene en særlig stabil struktur og en behagelig, glat overflade. Bambus er meget slidstærkt og kan efterlades udenfor sommeren igennem uden at miste sin stabilitet. Også visuelt er dette materiale en fornøjelse grundet den smukke, mørke farve som opnås gennem en særlig varmebehandling (karamelisering).
Ansvarligt skovbrugFSC™-seglet garanterer, at det anvendte træ, fra plantningen, over diverse forarbejdningsprocesser og frem til slutproduktet, er produceret i henhold til de strenge regler opstillet af Forest Stewardship Council. FSC™-licens kode: CO12427
Dejlig følelse af vægtløshed på 20 ophængssnoreKvaliteten af en hængekøjestol måles på antallet af ophængssnore. Mange snore giver en bedre vægtfordeling og øger dermed hængekøjestolens levetid og komfort.
Håndarbejde fra ColombiaLavet efter de stolte kunsthåndværktraditioner i Colombia. God kvalitet, behagelig og enestående smuk.
Forstærket kantKanterne er forstærkede ved hjælp af dobbelte skudtråde, hvilket giver øget rivstyrke.
Integreret 360°-ophængssvirvelEn integreret, af LA SIESTA udviklet og patenteret drejehvirvel, sørger for ekstra sikkerhed og komfort. Den muliggør rotation om sin egen akse uden at snore derved forvikles.
EmballageEn hængekøjestol er pakket i en praktisk stofpose. På banderolen findes tips til anvendelse og pleje.
Nødvendig pladsTil monteringen af en hængekøjestol er der, afhængigt af modellen, behov for 200-220 cm i højden. Befinder monteringspunktet sig endnu højere, kan hængekøjestolens ophæng forlænges med et reb.
MonteringFor at hænge en hængekøjestol op behøves et monteringspunkt i loftet, på en gren eller en bjælke. En hængekøjestol kræver mindre plads end en hægekøje og kan nemt integreres i boligen. Bliver den ikke benyttet, kan den tages ned med et snuptag.
LiggestillingComfort / Kingsize hængekøjestole byder på nok plads til at man kan ligge i den. Jo længere tværpinden er, desto mere frihed har du omkring overkroppen.
Skånsom maskinvaskHængekøjestolens stofdel er aftagelig og kan maskinvaskes ved 30°C på skåneprogram!
Snore bindes sammenBind ophængssnørene sammen inden vask, for at forhindre at de filtrer sammen.
Ingen tumbler!For at skåne produktet lad det lufttørre og put det ikke i tumbleren.
Tages ned om nattenBomuldshængekøjer tåler ikke konstant fugt. Tag hængekøjen ned om natten for at beskytte den mod dug. Vær opmærksom på at en hængekøje der er blevet fugtig har brug for luftcirkulation for at tørre.
Tør overvintringVi anbefaler at rengøre hængekøjen inden vinterpausen. Når den er fuldstændig tør, kan den pakkes ind i plastik for at beskytte den mod utøj vinteren over.SKUHAC14-X1
EAN4025122943048
BrandLA SIESTA
VaretypeHængekøje
Brand -> VaretypeLA SIESTA -> Hængekøje
Varetype -> BrandHængekøje -> LA SIESTA

Manual til Habana Latte - Organic Cotton Basic Hammock Chair - Hængekøje
PDFManual
Billeder af Habana Latte - Organic Cotton Basic Hammock Chair - Hængekøje

Andre kiggede også på
Spar
15%
Fri fragt
Bestseller
La Siesta Joki Teddy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
12%
Bestseller
La Siesta Brisa Cedar - Klassisk Dobbelt-hængekøje Outdoor
Spar
11%
Fri fragt
La Siesta Joki Foxy - Hængekøjehule i økologisk bomuld

Har du spørgsmål til varen?