OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Bossanova (kingsize, Latte Old) - Hængekøje

Bossanova Latte er en klassisk kingsize-hængekøje i økologisk bomuld med kunstneriske detaljer lavet i hånden. Den er perfekt til afslapning i bedste brasiliansk hængekøjestil og er håndlavet i Brasilien af høj kvalitet til ubegrænset hængekøjehygge. Hængekøjen er lavet af ren økologisk bomuld og har en speciel væveteknik, der gør stoffet særligt smidigt. Den kan bruges både indendørs og udendørs, og den inspirerer til at være opmærksom på krop og sjæl og fremmer et liv i balance gennem blid bevægelse.

Pris: 1.453,95 DKK Før: 1.615,00
På lager
Leveringstid 3-7 dage
Fri fragt

Specifikationer for Bossanova (kingsize, Latte Old) - Hængekøje

Få en afslappende oplevelse i bedste brasilianske stil med Bossanova Latte - en kingsize-hængekøje i økologisk bomuld med kunstneriske detaljer lavet i hånden. Den mest oprindelige form for latinamerikansk hængekøje, Bossanova er håndlavet i Fortaleza, Brasilien, og er et smukt eksempel på klassisk sydamerikansk afslapningskultur. Den håndlavede Macramé-kant og pyntebort er karakteristiske for brasilianske kvalitetshængekøjer og giver en rigtig god liggekomfort. Bossanova er fremstillet af ren økologisk bomuld, som er behageligt mod huden og nemt at vedligeholde. Med dens sofistikerede tosidede mønster og specielle væveteknik er Bossanova også perfekt til både indendørs og udendørs brug. Bossanova er ikke kun en hængekøje, men også et kunstværk, der fremmer et liv i balance gennem blid bevægelse. Ved at vælge Bossanova støtter du også et socialt engagement i Brasilien og hjælper børn i Fortaleza med at opnå en bedre fremtid.
Liggefladens bredde180 cm
Liggefladens længde260 cm
Totallængde400 cm
Nødvendig minimumsafstand360 cm
Nødvendig minimumhøjde180 cm
Bæreevne200 kg
ProduktionslandBrasilien
Vævetæthed (g/m²)330
Materialebeskrivelse100% bomuld (økologisk)
Komfortabel kingsize-hængekøjeDen klassiske stofhængekøje er velegnet til hele familien takket være den rummelige liggeflade. Med en stofbredde på 180 cm byder kingsize-hængekøjer på maksimal liggekomfort.
Blød økologisk bomuld med ekstra lange fibreMaterialets høje kvalitet sikrer lang levetid, høj rivestyrke og strålende farver.
Hverken bleget eller farvetGodt for miljøet og din sundhed: Bossanova Latte er ikke bleget eller farvet på nogen måde. Derfor er materialet særligt velegnet til følsom hud.
Dejlig følelse af vægtløshed på 104 ophængssnoreKvaliteten af en hængekøje måles på antallet af ophængssnore. Mange snore giver en bedre vægtfordeling og øger dermed hængekøjens levetid og komfort.
Brasiliansk makrameeDet traditionelle, brasilianske net forbinder kunstfærdigt liggefladen med ophænget. Udover sin skønhed, bidrager makramee-nettet også til en optimal vægtfordeling fra kroppen til ophængssnørene i begge ender og garanterer således for ekstra komfort.
Traditionelle pyntekanterDe håndknyttede pyntekanter langs liggefladen er et karakteristisk kendetegn ved brasilianske hængekøjer. Denne ”veranda”-tradition dyrkes særligt i landets nordøstlige lokalværksteder.
Håndarbejde fra BrasilienDet traditionelle kunsthåndværk er fremstillet i Brasilien. Overordentlig komfortabel og med omhyggelige og kunstfærdige detaljer.
EmballageRullet sammen fylder denne hængekøje ikke mere end en hovedpude. På banderolen findes tips til anvendelse og pleje.
Nødvendig pladsDen nødvendige afstand mellem de to ophængspunkter og den nødvendige højde kan udregnes ved en simpel tommelfingerregel: Ophængshøjden (y) skal svare til cirka halvdelen af ophængsafstanden (x). Bliver afstanden mellem ophængspunkterne større, skal hængekøjen således også anbringes lidt højere.
MonteringHængekøjer mellem to træer
Afhængigt af hængekøjens størrelse, skal træerne stå mindst 3 meter fra hinanden og være kraftige nok til at kunne holde til vægten. For at hænge en hængekøje op mellem to træer, skal et reb slynges om hver træstamme, og forbindes med hængekøjen.
Hængekøjen mellem to vægge
Til montering af hængekøjer egner sig bærende, massive vægge. Særlig sikker og nem at bruge er MultiSpot, der fordele vægten på fire borehuller i hver ende.
LiggestillingLigger du diagonalt i hængekøjen, åbner din krop for liggefladen uden at stoffet omklamrer dig. Ligger du således, er ryggen understøttet optimalt og din rygsøjle aflastes. Samtidig gør denne stilling det også mere behageligt at gynge.  
Skånsom maskinvaskDenne hængekøje kan maskinvaskes ved 30°C på skåneprogram!
Snore bindes sammenBind ophængssnørene sammen inden vask, for at forhindre at de filtrer sammen.Det brasiliaske makramee kan beskyttes med at benytte en vaskepose.
Ingen tumbler!For at skåne produktet lad det lufttørre og put det ikke i tumbleren.
Beskyt mod slidVær opmærksom ved ophængningen af hængekøjen, at den hænger frit og ikke slides henover underlaget når den er i brug.
Tages ned om nattenBomuldshængekøjer tåler ikke konstant fugt. Tag hængekøjen ned om natten for at beskytte den mod dug. Vær opmærksom på at en hængekøje der er blevet fugtig har brug for luftcirkulation for at tørre.
Tør overvintringVi anbefaler at rengøre hængekøjen inden vinterpausen. Når den er fuldstændig tør, kan den pakkes ind i plastik for at beskytte den mod utøj vinteren over.
SKUBSH18-11
EAN4025122943680
BrandLA SIESTA
VaretypeHængekøje
Brand -> VaretypeLA SIESTA -> Hængekøje
Varetype -> BrandHængekøje -> LA SIESTA

Manual til Bossanova (kingsize, Latte Old) - Hængekøje
PDFManual
Andre kiggede også på
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Dolphy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Lilly - Hængekøjehule I økologisk Bomuld

Har du spørgsmål til varen?