OUTLET! Spar op til 50% - klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Bossanova (kingsize, Latte Old) - Hængekøje


Pris: 1.615,00 DKK
På lager
Leveringstid 3-7 dage
Fri fragt

Specifikationer for Bossanova (kingsize, Latte Old) - Hængekøje

Bossanova Latte - Klassisk kingsize-hængekøje i økologisk bomuld

Blødt stof fremstillet af økologisk bomuld og kunstneriske detaljer lavet i hånden – afslapning i bedste brasiliansk hængekøjestil.


Hængekøjer findes i mange forskellige variationer, størrelser og farver til forskellige priser. Her finder du en oversigt over alle vores hængekøjeprodukter.


Den mest oprindelige form for latinamerikansk hængekøje. Sydamerikanere ligger traditionelt diagonalt i deres hængekøjer – i denne position er ryggen lige og hængekøjen åbnes af kroppen.Tip: Jo bredere hængekøjen er, desto større er komforten!

Håndlavet i Brasilien

Bossanova er håndlavet i den brasilianske hængekøjehøjborg, Fortaleza.

Håndværk af høj kvalitet til ubegrænset hængekøjehygge

Det stabile ophæng med 104 snore sikrer en fremragende vægtfordeling og behagelig støtte af ryggen.

Hav glæde af din hængekøje hele året

Brug den udenfor om sommeren og indenfor i de kolde måneder – Bossanova er perfekt til både indendørs og udendørs brug.

Hængekøjen til et sundt liv

Afslappet tilbagetrækning og plads til fælles oplevelser – det er vores Bossanova. Den inspirerer til at være opmærksom på krop og sjæl og fremmer et liv i balance gennem blid bevægelse.

Brasiliansk kunsthåndværk

Med sine omhyggeligt udførte detaljer er Bossanova et smukt eksempel på klassisk sydamerikansk afslapningskultur. Den smukke håndlavede Macramé-kant er karakteristisk for brasilianske kvalitetshængehøjer og giver samtidig en rigtig god liggekomfort - det føles nærmest, som om du svæver. Den håndknyttede pyntebort understreger hængekøjens dekorative karakter og betragtes som et enestående kvalitetskendetegn i Brasilien.

Fremstillet af ren økologisk bomuld

Økologisk bomuld er ikke kun mere miljøvenligt end konventionel bomuld. Det naturlige materiale er også behageligt mod huden og er desuden nemt at vedligeholde.

Speciel væveteknikg

Det sofistikerede tosidede mønster er skabt ved hjælp af en speciel væveteknik, der også gør stoffet særligt smidigt.


Ren økologisk bomuld

Produktet består af 100 % økologisk bomuld, der er dyrket uden brug af kunstgødning, pesticider og afløvningsmidler.


Lavere vand- og energiforbrug

Ved at give afkald på kunstgødning og pesticider skånes de beplantede arealer. Ved at skifte mellem dyrkning af økologisk bomuld og dyrkning af andre planter – også kaldet sædskifte – øges jordens lagerkapacitet, hvilket medfører et forholdsmæssigt lavere vandforbrug. Energiforbruget er også væsentligt lavere end ved produktion af konventionel bomuld.


Socialt engagement i Brasilien

I 2014 grundlagde vi CENTRO LA SIESTA i Fortaleza sammen med den tidligere landsholdsspiller i beach soccer, José Expedito og non-profit foreningen „Tor zur Hoffnung”. Bag det populære rejsemåls strandpromenader og gågader oplever mange børn fattigdom, vold i hjemmet og stofmisbrug. I CENTRO LA SIESTA kan børnene opholde sig i sikre omgivelser og stifte bekendtskab med sport, kultur og uddannelse. Med dette projekt ønsker vi at give de lokale børn et fremtidsperspektiv og støtte dem på længere sigt.


Hvordan og hvor kan jeg hænge min hængekøje op?

Du kan hænge din hængekøje op på forskellige måder: f.eks. mellem to træer, to vægge eller to stolper. Du kan også vælge en kombination, idet du f.eks. hænger den op mellem et træ og en stolpe. Den kan også fastgøres til loftet. I sidste ende er det de valgte elementers bæreevne, der er afgørende.

Hvis ovenstående fastgørelsesmuligheder ikke er aktuelt for dig, kan du i stedet vælge at bruge et hængekøjestativ. Det kan du stille, hvor du har lyst, og det kan flyttes.


Hvor meget plads skal jeg bruge til fastgørelse af min hængekøje?

Når du skal hænge din hængekøje op, skal du være opmærksom på det korrekte forhold mellem ophængningspunkternes afstand og højde: Ophængningshøjden (y) skal være ca. halvdelen af ​​ophængningsafstanden (x). Hvis du øger afstanden mellem ophængningspunkterne, bør du også øge ophængningshøjden tilsvarende.

Hvis du følger denne tommelfingerregel for ophængning, vil formen på din hængekøje ligne en banan.

Sørg også for, at din hængekøje svinger frit og ikke rører jorden. Dermed beskyttes hængekøjen mod slid og gør, at den holder sig pæn i lang tid.


Hvordan ligger jeg mest behageligt i hængekøjen?

For at få størst muligt udbytte ud af hængekøjens komfort, bør du placere dig diagonalt. På den måde åbner liggefladen sig helt og tilpasser sig din krop.Ved at ligge diagonalt opnår du bedst mulig støtte i ryggen og trykket på rygsøjlen reduceres, i modsætning til, når man ligger på langs.Din hængekøje kan vaskes ved 30 grader på skåneprogram uden problemer. Husk at binde ophængssnorene sammen før vask, så de ikke bliver filtret sammen. Efter vask skal hængehøjen lufttørre, den må ikke komme i tørretumbleren.


Liggefladens bredde180 cm
Liggefladens længde260 cm
Totallængde400 cm
Nødvendig minimumsafstand360 cm
Nødvendig minimumhøjde180 cm
Bæreevne200 kg
ProduktionslandBrasilien
Vævetæthed (g/m²)330
Materialebeskrivelse100% bomuld (økologisk)
Komfortabel kingsize-hængekøjeDen klassiske stofhængekøje er velegnet til hele familien takket være den rummelige liggeflade. Med en stofbredde på 180 cm byder kingsize-hængekøjer på maksimal liggekomfort.
Blød økologisk bomuld med ekstra lange fibreMaterialets høje kvalitet sikrer lang levetid, høj rivestyrke og strålende farver.
Hverken bleget eller farvetGodt for miljøet og din sundhed: Bossanova Latte er ikke bleget eller farvet på nogen måde. Derfor er materialet særligt velegnet til følsom hud.
Dejlig følelse af vægtløshed på 104 ophængssnoreKvaliteten af en hængekøje måles på antallet af ophængssnore. Mange snore giver en bedre vægtfordeling og øger dermed hængekøjens levetid og komfort.
Brasiliansk makrameeDet traditionelle, brasilianske net forbinder kunstfærdigt liggefladen med ophænget. Udover sin skønhed, bidrager makramee-nettet også til en optimal vægtfordeling fra kroppen til ophængssnørene i begge ender og garanterer således for ekstra komfort.
Traditionelle pyntekanterDe håndknyttede pyntekanter langs liggefladen er et karakteristisk kendetegn ved brasilianske hængekøjer. Denne ”veranda”-tradition dyrkes særligt i landets nordøstlige lokalværksteder.
Håndarbejde fra BrasilienDet traditionelle kunsthåndværk er fremstillet i Brasilien. Overordentlig komfortabel og med omhyggelige og kunstfærdige detaljer.
EmballageRullet sammen fylder denne hængekøje ikke mere end en hovedpude. På banderolen findes tips til anvendelse og pleje.
Nødvendig pladsDen nødvendige afstand mellem de to ophængspunkter og den nødvendige højde kan udregnes ved en simpel tommelfingerregel: Ophængshøjden (y) skal svare til cirka halvdelen af ophængsafstanden (x). Bliver afstanden mellem ophængspunkterne større, skal hængekøjen således også anbringes lidt højere.
MonteringHængekøjer mellem to træer
Afhængigt af hængekøjens størrelse, skal træerne stå mindst 3 meter fra hinanden og være kraftige nok til at kunne holde til vægten. For at hænge en hængekøje op mellem to træer, skal et reb slynges om hver træstamme, og forbindes med hængekøjen.
Hængekøjen mellem to vægge
Til montering af hængekøjer egner sig bærende, massive vægge. Særlig sikker og nem at bruge er MultiSpot, der fordele vægten på fire borehuller i hver ende.
LiggestillingLigger du diagonalt i hængekøjen, åbner din krop for liggefladen uden at stoffet omklamrer dig. Ligger du således, er ryggen understøttet optimalt og din rygsøjle aflastes. Samtidig gør denne stilling det også mere behageligt at gynge.  
Skånsom maskinvaskDenne hængekøje kan maskinvaskes ved 30°C på skåneprogram!
Snore bindes sammenBind ophængssnørene sammen inden vask, for at forhindre at de filtrer sammen.Det brasiliaske makramee kan beskyttes med at benytte en vaskepose.
Ingen tumbler!For at skåne produktet lad det lufttørre og put det ikke i tumbleren.
Beskyt mod slidVær opmærksom ved ophængningen af hængekøjen, at den hænger frit og ikke slides henover underlaget når den er i brug.
Tages ned om nattenBomuldshængekøjer tåler ikke konstant fugt. Tag hængekøjen ned om natten for at beskytte den mod dug. Vær opmærksom på at en hængekøje der er blevet fugtig har brug for luftcirkulation for at tørre.
Tør overvintringVi anbefaler at rengøre hængekøjen inden vinterpausen. Når den er fuldstændig tør, kan den pakkes ind i plastik for at beskytte den mod utøj vinteren over.SKUBSH18-11
EAN4025122943680
BrandLA SIESTA
VaretypeHængekøje
Brand -> VaretypeLA SIESTA -> Hængekøje
Varetype -> BrandHængekøje -> LA SIESTA

Manual til Bossanova (kingsize, Latte Old) - Hængekøje
PDFManual
Billeder af Bossanova (kingsize, Latte Old) - Hængekøje

Andre kiggede også på
Spar
15%
Fri fragt
Bestseller
La Siesta Joki Teddy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
12%
Bestseller
La Siesta Brisa Cedar - Klassisk Dobbelt-hængekøje Outdoor
Spar
11%
Fri fragt
La Siesta Joki Foxy - Hængekøjehule i økologisk bomuld

Har du spørgsmål til varen?