OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Modesta (kingsize, Nougat) - Hængekøje

Giv dig selv og dine nærmeste en luksuriøs oplevelse med Modesta - en økologisk bomulds kingsize-hængekøje. Den rummelige soveoverflade sikrer afslapning til alle, og den er håndlavet i Colombia med fokus på fair arbejdsforhold. Modesta er ideel til både indendørs og udendørs brug og er GOTS-certificeret for at sikre bæredygtighed og socialt ansvar.

Pris: 1.197,95 DKK Før: 1.330,43
Få på lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fri fragt

Specifikationer for Modesta (kingsize, Nougat) - Hængekøje

Oplev en afslappende og eksklusiv tid med vores Modesta kingsize-hængekøje i økologisk bomuld. Den rummelige og behagelige liggeflade er ideel til både voksne og børn. Vores hængekøjer fås i forskellige størrelser og farver til forskellige priser, og du kan finde dem alle her. Modesta er den mest traditionelle form for latinamerikansk hængekøje, hvor sydamerikanerne traditionelt ligger diagonalt for at opnå en lige ryg og åbne hængekøjen med kroppen. Jo bredere hængekøjen er, desto mere komfortabel er den. Modesta er håndlavet i Colombia af vores samarbejdspartner Fatelares i Medellín, der har en lang tradition for hængekøjer. Produktet er GOTS-certificeret og lavet af ren økologisk bomuld, der er blødt mod huden og let at vedligeholde. Modesta kan bruges både indendørs og udendørs til afslapning eller terapi. Vi er glade for at tilbyde et bæredygtigt og retfærdigt produkt, der opfylder strenge miljøstandarder og skaber gode arbejdsforhold for vores hængekøje-eksperter i Colombia. Der er forskellige måder at hænge din hængekøje op på, og vi anbefaler at følge vores tommelfingerregel for korrekt ophængning. For at opnå optimal komfort bør du placere dig diagonalt i hængekøjen. Modesta kan vaskes ved 30 grader på skåneprogram og lufttørres.
Liggefladens bredde180 cm
Liggefladens længde260 cm
Totallængde400 cm
Nødvendig minimumsafstand360 cm
Nødvendig minimumhøjde180 cm
Bæreevne200 kg
ProduktionslandColombia
Vævetæthed (g/m²)340
Materialebeskrivelse100% bomuld (økologisk, GOTS-certificeret)
Komfortabel kingsize-hængekøjeDen klassiske stofhængekøje er velegnet til hele familien takket være den rummelige liggeflade. Med en stofbredde på 180 cm byder kingsize-hængekøjer på maksimal liggekomfort.
Blød økologisk bomuld med ekstra lange fibreMaterialets høje kvalitet sikrer lang levetid, høj rivestyrke og strålende farver.
GOTS-certificeretØkologi-mærket for den verdensomspændende og anerkendte Global Organic Textile Standard (GOTS) står for strenge økologiske og sociale kriterier i hele forarbejdningsprocessen. Certificeret af Ecocert Greenlife, licensnr. 152029
Dejlig følelse af vægtløshed på 92 ophængssnoreKvaliteten af en hængekøje måles på antallet af ophængssnore. Mange snore giver en bedre vægtfordeling og øger dermed hængekøjens levetid og komfort.
Håndarbejde fra ColombiaLavet efter de stolte kunsthåndværktraditioner i Colombia. God kvalitet, behagelig og enestående smuk.
Forstærket kantKanterne er forstærkede ved hjælp af dobbelte skudtråde, hvilket giver øget rivstyrke.
EmballageRullet sammen fylder denne hængekøje ikke mere end en hovedpude. På banderolen findes tips til anvendelse og pleje.
Nødvendig pladsDen nødvendige afstand mellem de to ophængspunkter og den nødvendige højde kan udregnes ved en simpel tommelfingerregel: Ophængshøjden (y) skal svare til cirka halvdelen af ophængsafstanden (x). Bliver afstanden mellem ophængspunkterne større, skal hængekøjen således også anbringes lidt højere.
MonteringHængekøjer mellem to træer
Afhængigt af hængekøjens størrelse, skal træerne stå mindst 3 meter fra hinanden og være kraftige nok til at kunne holde til vægten. For at hænge en hængekøje op mellem to træer, skal et reb slynges om hver træstamme, og forbindes med hængekøjen.
Hængekøjen mellem to vægge
Til montering af hængekøjer egner sig bærende, massive vægge. Særlig sikker og nem at bruge er MultiSpot, der fordele vægten på fire borehuller i hver ende.
LiggestillingLigger du diagonalt i hængekøjen, åbner din krop for liggefladen uden at stoffet omklamrer dig. Ligger du således, er ryggen understøttet optimalt og din rygsøjle aflastes. Samtidig gør denne stilling det også mere behageligt at gynge.  
Skånsom maskinvaskDenne hængekøje kan maskinvaskes ved 30°C på skåneprogram!
Snore bindes sammenBind ophængssnørene sammen inden vask, for at forhindre at de filtrer sammen.
Ingen tumbler!For at skåne produktet lad det lufttørre og put det ikke i tumbleren.
Beskyt mod slidVær opmærksom ved ophængningen af hængekøjen, at den hænger frit og ikke slides henover underlaget når den er i brug.
Tages ned om nattenBomuldshængekøjer tåler ikke konstant fugt. Tag hængekøjen ned om natten for at beskytte den mod dug. Vær opmærksom på at en hængekøje der er blevet fugtig har brug for luftcirkulation for at tørre.
Tør overvintringVi anbefaler at rengøre hængekøjen inden vinterpausen. Når den er fuldstændig tør, kan den pakkes ind i plastik for at beskytte den mod utøj vinteren over.
SKUMOH18-16
EAN4025122943604
BrandLA SIESTA
VaretypeHængekøje
Brand -> VaretypeLA SIESTA -> Hængekøje
Varetype -> BrandHængekøje -> LA SIESTA

Manual til Modesta (kingsize, Nougat) - Hængekøje
PDFManual
Andre kiggede også på
Spar
10%
Fri fragt
Bestseller
La Siesta Joki Lilly - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Dolphy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Foxy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Froggy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld

Har du spørgsmål til varen?