OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

La Siesta Orquídea Jungle - Klassisk Single-hængekøje I Bomuld

Orquídea Jungle vil bringe ekstra liv og farve ind i din have, med sit farverige og bløde materiale. Den er lavet af kvalitetsbomuld, der er perfekt at have hængende i haven, da det er super stærkt og vejrbestandigt. Hængekøjen har plads til en person og danner de perfekte rammer for fuldkommen afslapning i solen.

Pris: 476,95 DKK Før: 595,32
1 stk. på lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for La Siesta Orquídea Jungle - Klassisk Single-hængekøje I Bomuld

Orquídea Single-hængekøje

Hængekøjen har plads til en person og er 140 x 200 cm og kan bære op til 120 kg. Den er håndlavet i Colombia af kvalitetsbomuld, der er et super behageligt og komfortabelt materiale. Samtidig er den også rigtig holdbar og vejrbestandig, så den kan klare at hænge udenfor hele sommeren. De mange ophængssnore giver optimal komfort, da mange snore vil fordele vægten på bedste vis og dermed give dig en følelse af fuldkommen vægtløshed. Kanterne på liggefladen er vævet ekstra tæt og gør hængekøjen endnu mere rivefast. Med Orquídea kan du nyde ro og afslapning i solen hele sommeren.
Liggefladens bredde140 cm
Liggefladens længde200 cm
Totallængde300 cm
Nødvendig minimumsafstand270 cm
Bæreevne120 kg
ProduktionslandColombia
Vævetæthed (g/m²)278
Materialebeskrivelse100% bomuld | ophæng: 50% bomuld, 50% polyester
Single-hængekøjeTraditionel hængekøje til én person. Tip: Man ligger bedst i den når man ligger på tværs - på den måde støttes ryggen og hængekøjen åbnes af kroppen.
Ren bomuldRen bomuld er skånsom mod huden, komfortabel, slidstærk og holdbar. Farver stråler særlig flot på materialets lange fibre.
Mange ophængssnoreAntallet af ophængssnore er vigtigt for komforten og hængekøjens levetid. Jo flere ophængssnore, desto mere jævnt fordeles vægten - og følelsen af vægtløshed øges!
Forstærket kantKanterne er forstærkede ved hjælp af dobbelte skudtråde, hvilket giver øget rivstyrke.
Nødvendig pladsDen nødvendige afstand mellem de to ophængspunkter og den nødvendige højde kan udregnes ved en simpel tommelfingerregel: Ophængshøjden (y) skal svare til cirka halvdelen af ophængsafstanden (x). Bliver afstanden mellem ophængspunkterne større, skal hængekøjen således også anbringes lidt højere.
MonteringHængekøjer mellem to træer
Afhængigt af hængekøjens størrelse, skal træerne stå mindst 3 meter fra hinanden og være kraftige nok til at kunne holde til vægten. For at hænge en hængekøje op mellem to træer, skal et reb slynges om hver træstamme, og forbindes med hængekøjen.
Hængekøjen mellem to vægge
Til montering af hængekøjer egner sig bærende, massive vægge. Særlig sikker og nem at bruge er MultiSpot, der fordele vægten på fire borehuller i hver ende.
LiggestillingLigger du diagonalt i hængekøjen, åbner din krop for liggefladen uden at stoffet omklamrer dig. Ligger du således, er ryggen understøttet optimalt og din rygsøjle aflastes. Samtidig gør denne stilling det også mere behageligt at gynge.  
Skånsom maskinvaskDenne hængekøje kan maskinvaskes ved 30°C på skåneprogram!
Snore bindes sammenBind ophængssnørene sammen inden vask, for at forhindre at de filtrer sammen.
Ingen tumbler!For at skåne produktet lad det lufttørre og put det ikke i tumbleren.
Beskyt mod slidVær opmærksom ved ophængningen af hængekøjen, at den hænger frit og ikke slides henover underlaget når den er i brug.
Tages ned om nattenBomuldshængekøjer tåler ikke konstant fugt. Tag hængekøjen ned om natten for at beskytte den mod dug. Vær opmærksom på at en hængekøje der er blevet fugtig har brug for luftcirkulation for at tørre.
Tør overvintringVi anbefaler at rengøre hængekøjen inden vinterpausen. Når den er fuldstændig tør, kan den pakkes ind i plastik for at beskytte den mod utøj vinteren over.
SKUORH14-4
EAN4025122930161
BrandLA SIESTA
VaretypeHængekøje
Brand -> VaretypeLA SIESTA -> Hængekøje
Varetype -> BrandHængekøje -> LA SIESTA

Manual til La Siesta Orquídea Jungle - Klassisk Single-hængekøje I Bomuld
PDFManual
Andre kiggede også på
Spar
10%
Fri fragt
Bestseller
La Siesta Joki Lilly - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Dolphy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Foxy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Froggy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld

Har du spørgsmål til varen?