OUTLET! Spar op til 50% - klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

La Siesta Moki Dolphy Børnehængekøje i økologisk bomuld inkl. ophæng

Moki børnehængekøjen vil give plads til god og sikker leg i børneværelset. Det medfølgende ophæng er børnesikret og nemt at benytte, så hængekøjen også nemt kan tages ned igen. Ophængsdelene kan nemt tages af, så hængekøjen kan rengøres uden problemer.

Pris: 603,95 DKK Før: 805,00
1 stk. på lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fragt fra 39,-

Specifikationer for La Siesta Moki Dolphy Børnehængekøje i økologisk bomuld inkl. ophæng

Materiale100% bomuld (økologisk) | fyld: 70% polyurethan, 30% polyester
Liggefladens bredde110cm
Liggefladens længde210cm
Totallængde210cm
Hængekøjens bæreevne80kg
Bæreevne80kg
Vægt (gram)1800
ProduktionslandIndien
Anbefalet alder3-12 år

Moki Børnehængekøje

Hængekøjen har polstrede kanter, der gør den ekstra sikker til leg og rivefast, så den kan holde til mere. Den er lavet af økologisk bomuld, der er skånsomt mod børnenes hud og godt for miljøet. Ophænget består af den patenterede MultiSpot, der gør det nemt og hurtigt at montere og afmontere hængekøjen og af SmartLock sikkerhedskrog der gør hængekøjen børnesikker og nem at justere. Alle ophængsdelene kan nemt tages af hængekøjen, så det ikke er sværere end at smide hængekøjen i vaskemaskinen, når den bliver beskidt. Det er bevist at den gyngende bevægelse i hængekøjen fremmer børnenes motoriske og kognitive færdigheder. Moki hængekøjen danner rammer for god og sikker leg på børneværelset.
Moki Dolphy - Børnehængekøje i økologisk bomuld inkl. ophæng

Sikker og farverig: Moki børnehængekøjen er let at fastgøre, den er fremstillet i lækkert økologisk bomuld og bringer afslapning ind i alle børneværelser. 


Baby- og børnehængekøjer fra LA SIESTA er afstemt efter spædbørns og børns behov. Lukket og børnesikret ophæng er en selvfølge for os – forskellige modeller og materialer sikrer hængekøjer for enhver smag. Ved den blide gyngen bliver balancesansen stimuleret og udviklingen af barnets hjerne ansporet. Alle LA SIESTA’s børneprodukter er anbefalet af Tysklands Råd for Fremmelsen af Holdning og Bevægelse (Bundesarbeitsgemeinschaft für Haltungs- und Bewegungsförderung).


Hængekøjer til børn fra 3 år, med lukket og børnesikret ophæng. Til ophæng af en LA SIESTA børnehængekøje er en afstand på 150 cm nødvendig. Står mere afstand til rådighed, kan ophænget nemt forlænges med et reb.

Udviklingsfremmende fornøjelse

Hængekøjens bløde gyngen fremmer børns motoriske og kognitive færdigheder.

Af økologisk bomuld

Fremstillet af økologisk kvalitetsbomuld - kun det bedste til børnenes hud.

Børnesikkert ophæng

Det lukkede ophæng til børnehængekøjen giver ekstra sikkerhed på børneværelset.


Stofbredde110 cm
Liggefladens længde210 cm
Totallængde210 cm
Nødvendig minimumsafstand200 cm
Nødvendig minimumhøjde120 cm
Bæreevne80 kg
Reb2 x 300 cm | Ø 7 mm
ProduktionslandIndien
Materialebeskrivelse100% bomuld (økologisk) | fyld: 70% polyurethan, 30% polyester
Anbefalet alder3-12 år
Børne-hængekøjeTilpasset børns behov.
Økologisk dyrket bomuldGod ved mennesket og god ved naturen: Økologisk bomuld produceres efter økologiens principper og er det miljøvenlige alternativ til konventionel bomuld.
Polstrede kanterDe ekstra polstrede kanter reducerer slid og er dejligt bløde.
Sikkerhedskrog SmartLockTakket være den aftagelige sikkerhedskrog SmartLock kan Moki lynhurtigt justeres i højden. Det lukkede, runde design giver maksimal sikkerhed og passer perfekt til hængekøjens udseende.
Patenteret MultiSpotDen nye generation af det patenterede MultiSpot, som er udviklet af LA SIESTA: Ved hjælp af MultiSpot er din børnehængekøje lynhurtig at hænge op og tage ned igen.
Kan vaskesEt produkt til børn skal naturligvis også være let at rengøre. Ophængsdelene kan derfor let tages af produktet.
Type Approved - TÜV-testet sikkerhed made in GermanyAlle vores ophængssystemer opfylder de højeste sikkerhedsstandarder - hvilket også TÜV-Rheinland bekræfter.
Nødvendig pladsDen nødvendige afstand mellem de to ophængspunkter og den nødvendige højde kan udregnes ved en simpel tommelfingerregel: Ophængshøjden (y) skal svare til cirka halvdelen af ophængsafstanden (x). Bliver afstanden mellem ophængspunkterne større, skal hængekøjen således også anbringes lidt højere.
MonteringHængekøjer mellem to træer
Afhængigt af hængekøjens størrelse, skal træerne stå mindst 3 meter fra hinanden og være kraftige nok til at kunne holde til vægten. For at hænge en hængekøje op mellem to træer, skal et reb slynges om hver træstamme, og forbindes med hængekøjen.
Hængekøjen mellem to vægge
Til montering af hængekøjer egner sig bærende, massive vægge. Særlig sikker og nem at bruge er MultiSpot, der fordele vægten på fire borehuller i hver ende.
LiggestillingLigger du diagonalt i hængekøjen, åbner din krop for liggefladen uden at stoffet omklamrer dig. Ligger du således, er ryggen understøttet optimalt og din rygsøjle aflastes. Samtidig gør denne stilling det også mere behageligt at gynge.  
Skånsom maskinvaskDenne hængekøje kan maskinvaskes ved 30°C på skåneprogram!
Ingen tumbler!For at skåne produktet lad det lufttørre og put det ikke i tumbleren.
Beskyt mod slidVær opmærksom ved ophængningen af hængekøjen, at den hænger frit og ikke slides henover underlaget når den er i brug.SKUMOK11-33
EAN4025122935104
KategoriBørne hængekøje
BrandLA SIESTA
VaretypeHængekøje
Brand -> VaretypeLA SIESTA -> Hængekøje
Varetype -> BrandHængekøje -> LA SIESTA

Manual til La Siesta Moki Dolphy Børnehængekøje i økologisk bomuld inkl. ophæng
PDFManual
Billeder af La Siesta Moki Dolphy Børnehængekøje i økologisk bomuld inkl. ophæng

Andre kiggede også på
Spar
15%
Fri fragt
Bestseller
La Siesta Joki Teddy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
12%
Bestseller
La Siesta Brisa Cedar - Klassisk Dobbelt-hængekøje Outdoor
Spar
11%
Fri fragt
La Siesta Joki Foxy - Hængekøjehule i økologisk bomuld

Har du spørgsmål til varen?