OUTLET! Spar op til 50% - klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

La Siesta Joki Air Moby inkl. ophæng - Hængekøjehule Outdoor

JOKI hængekøjehulen skaber en sand oase til barnet, hulen indbyder til mange timers leg og afslapning. Det vejrbestandige materiale gør at hule både kan hænge på en gren i haven, men også i loftet på børneværelset.

Tilbuddet udløber 30-05-2023
Pris: 1.017,00 DKK Før: 1.130,00
På lager
Leveringstid 3-7 dage
Fri fragt

Specifikationer for La Siesta Joki Air Moby inkl. ophæng - Hængekøjehule Outdoor

JOKI Air er perfekt til børn og kan hænge både på altanen, i haven eller på børneværelse. Nettet gør, at den forbliver luftig, selvom det er varmt udenfor. De ekstra polstredekanter er med til at reducerer slid og er dejligt bløde.

Hængekøjehulen er inkl. La Siestas patenterede ophæng.

Materiale: 50% polyester 50% polypropylen Pude: 100% polyester

Siddefladens bredde: 90 cm
Totalhøjde: 170 cm
Nødvendig minimumhøjde: 220 cm
Bæreevne: 80 kg
Reb: 300 cm x 7 mm
Produktionsland: Indien
Vægt: 3.2 kg

JOKI kan maskinvaskes ved 30ºC på skåneprogram - OBS den aftagelige pude må ikke vaskes. Bør ikke tørretumbles!

Anbefalet til børn i alderen 3 - 12 år


Joki Air Moby - Max Hængekøjehule inkl. ophæng indoor & outdoor

Både til børneværelset og til haven: Den ekstra store børnehængekøjehule Joki Air består af vejrbestandigt udendørstekstil og er takket være nettet yderst luftigt.

Baby- og børnehængekøjer fra LA SIESTA er afstemt efter spædbørns og børns behov. Lukket og børnesikret ophæng er en selvfølge for os – forskellige modeller og materialer sikrer hængekøjer for enhver smag. Ved den blide gyngen bliver balancesansen stimuleret og udviklingen af barnets hjerne ansporet. Alle LA SIESTA’s børneprodukter er anbefalet af Tysklands Råd for Fremmelsen af Holdning og Bevægelse (Bundesarbeitsgemeinschaft für Haltungs- und Bewegungsförderung).

Hængekøjehuler til børn fra 3 år, til leg, læsning og afslapning. Til ophæng i lofter, bjælker eller grene anbefales en minimumshøjde på 200 cm – naturligvis kan hængekøjestolens ophæng forlænges med et reb.


Den originale – genopfundet! - siden 2009

Den farverige originale model fra LA SIESTA giver børnene et roligt fristed, fremmer motoriske færdigheder og indbyder sidst men ikke mindst til masser af sjov! Nu med nyt design og endnu mere sikker!


Kingsize-format til inde og ude

Joki Air er ikke blot større, men i kraft af udendørstekstilet også perfekt egnet til din have eller altan. I kraft af nettet forbliver den dejlig luftig, også når det er meget varmt udenfor.


Patenteret og børnesikret ophæng

Alt inklusive: Vores patenterede og børnesikre ophæng leveres direkte med alle nødvendige skruer og rawlplugs. Ophænget er lynhurtigt fastgjort og er i særklasse, når det gælder sikkerhed.


Siddefladens bredde90 cm
Totalhøjde170 cm
Nødvendig minimumshøjde220 cm
Bæreevne80 kg
Reb300 cm | Ø 7 mm
ProduktionslandIndien
Materialebeskrivelse50% polyester, 50% polypropylen | pude: 100% polyester
Anbefalet alder3-12 år
Vejrbestandigt materialeVores funktionsfibre er udviklet specielt til de særlige krav, der stilles til udendørshængekøjer. Stoffet er let at vedligeholde, hurtigttørrende og vejrbestandigt.
Hængehule med integreret ophængDen nye generation af vores hængekøjehuler til børn har ikke blot et moderne design, men sætter også nye standarder, når det gælder sikkerhed. Det smarte ophæng er allerede indeholdt i prisen.
Patenteret MultiSpotDen nye generation af det patenterede MultiSpot, som er udviklet af LA SIESTA: Ved hjælp af MultiSpot er din børnehængekøje lynhurtig at hænge op og tage ned igen.
Sikkerhedssvirvel SmartSwivelSikkerhedssvirvlen forhindrer, at hængekøjehulen ruller sammen, og sørger dermed ikke kun for større sikkerhed, men også for en lang levetid. Med SmartSwivel er det super let at tage den nye Joki ned og lynhurtigt justere den i højden.
Polstrede kanterDe ekstra polstrede kanter reducerer slid og er dejligt bløde.
Kan vaskesEt produkt til børn skal naturligvis også være let at rengøre. Puden og ophængsdelene kan derfor let tages af produktet.
Type Approved - TÜV-testet sikkerhed made in GermanyAlle vores ophængssystemer opfylder de højeste sikkerhedsstandarder - hvilket også TÜV-Rheinland bekræfter.
Nødvendig pladsTil monteringen af en JOKI hængekøjehule er der behov for 200-220 cm i højden. Befinder monteringspunktet sig endnu højere, kan hængekøjehulens ophæng forlænges med et reb.
MonteringFor at hænge en JOKI hængekøjehule op behøves et monteringspunkt i loftet, på en gren eller en bjælke. En JOKI kræver ikke meget plads og kan blive del af selv små børneværelser. Bliver den ikke benyttet, kan den tages ned med et snuptag.
Skånsom maskinvaskJOKI kan maskinvaskes ved 30°C på skåneprogram, efter den aftagelige pude er blevet fjernet!
Ingen tumbler!For at skåne produktet lad det lufttørre og put det ikke i tumbleren.SKUJAD90-33
EAN4025122935098
BrandLA SIESTA
VaretypeHængekøje
Brand -> VaretypeLA SIESTA -> Hængekøje
Varetype -> BrandHængekøje -> LA SIESTA

Manual til La Siesta Joki Air Moby inkl. ophæng - Hængekøjehule Outdoor
PDFManual
Billeder af La Siesta Joki Air Moby inkl. ophæng - Hængekøjehule Outdoor

Andre kiggede også på
Spar
15%
Fri fragt
Bestseller
La Siesta Joki Teddy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
12%
Bestseller
La Siesta Brisa Cedar - Klassisk Dobbelt-hængekøje Outdoor
Spar
11%
Fri fragt
La Siesta Joki Foxy - Hængekøjehule i økologisk bomuld

Har du spørgsmål til varen?