OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

La Siesta Habana Latte Comfort hængekøjestol i økologisk bomuld

La Siestas hængekøjestol med sit eksklusive håndvævede stof fra Colombia, er designet til at give dig ultimativ komfort og ro. Den alsidige hængekøjestol er perfekt til både afslapning og behagelig siddeplads. Takket være La Siestas ophængssvirvel, kan stolen dreje 360° uden at snoren bliver viklet ind.

Pris: 970,00 DKK
På lager
Leveringstid 3-7 dage
Fri fragt

Specifikationer for La Siesta Habana Latte Comfort hængekøjestol i økologisk bomuld

Materiale100% bomuld (økologisk, GOTS-certificeret) - svirvel: rustfrit stål - tværpind: bambus (FSC-certificeret)
TværpindJa
Tværpindens længde110cm
Siddefladens bredde115cm
Siddefladens længde180cm
Hængekøjens bæreevne130kg
Bæreevne130kg
Hængekøjens vægt2,6kg
Vægt (gram)2600
ProduktionslandColombia

Hængekøjestol fra La Siesta

La Siesta's hængekøjestole er skabt i hånden i Colombia og afspejler landets farverige kultur og livsglæde som kulturelle genstande. Stoffet er vævet af 100% økologisk bomuld og er GOTS-certificeret, mens tværpindene i hængestolene er lavet af bambus, som er produceret på en måde, der giver tværpindene en solid og glat overflade. Disse hængekøjestole er perfekte til både at sidde og ligge i, med en stoflængde på 180 cm og ekstra tætvævet kanter, der sikrer stabilitet og holdbarhed. Med La Siesta's ophængssvirvel kan hængekøjestolene dreje 360° uden at snorene vikles ind, hvilket gør dem både sikre og komfortable. Derudover tager hængekøjestolene næsten ingen plads og sikrer maksimal komfort.
Siddefladens bredde115 cm
Siddefladens længde180 cm
Totalhøjde160 cm
Tværpindens længde110 cm
Nødvendig minimumshøjde210 cm
Bæreevne130 kg
ProduktionslandColombia
Vævetæthed (g/m²)370
Materialebeskrivelse100% bomuld (økologisk, GOTS-certificeret) | svirvel: rustfrit stål | tværpind: bambus (FSC™-certificeret)
Rummelig hængekøjestol ComfortMed en stoflængde på 180 cm er Habana Comfort fremragende at sidde og ligge i på steder med lidt plads.
Blød økologisk bomuld med ekstra lange fibreMaterialets høje kvalitet sikrer lang levetid, høj rivestyrke og strålende farver.
Hverken bleget eller farvetGodt for miljøet og din sundhed: Habana Latte er ikke bleget eller farvet på nogen måde. Derfor er materialet særligt velegnet til følsom hud.
GOTS-certificeretØkologi-mærket for den verdensomspændende og anerkendte Global Organic Textile Standard (GOTS) står for strenge økologiske og sociale kriterier i hele forarbejdningsprocessen. Certificeret af Ecocert Greenlife, licensnr. 152029
Tværpind af bambusTværpindene består af dyrket bambus. Takket være fremstillingsmetoden med krævende plade-teknologi, opnår tværpindene en særlig stabil struktur og en behagelig, glat overflade. Bambus er meget slidstærkt og kan efterlades udenfor sommeren igennem uden at miste sin stabilitet. Også visuelt er dette materiale en fornøjelse grundet den smukke, mørke farve som opnås gennem en særlig varmebehandling (karamelisering).
Ansvarligt skovbrugFSC™-seglet garanterer, at det anvendte træ, fra plantningen, over diverse forarbejdningsprocesser og frem til slutproduktet, er produceret i henhold til de strenge regler opstillet af Forest Stewardship Council. FSC™-licens kode: CO12427
Dejlig følelse af vægtløshed på 26 ophængssnoreKvaliteten af en hængekøjestol måles på antallet af ophængssnore. Mange snore giver en bedre vægtfordeling og øger dermed hængekøjestolens levetid og komfort.
Håndarbejde fra ColombiaLavet efter de stolte kunsthåndværktraditioner i Colombia. God kvalitet, behagelig og enestående smuk.
Forstærket kantKanterne er forstærkede ved hjælp af dobbelte skudtråde, hvilket giver øget rivstyrke.
Integreret 360°-ophængssvirvelEn integreret, af LA SIESTA udviklet og patenteret drejehvirvel, sørger for ekstra sikkerhed og komfort. Den muliggør rotation om sin egen akse uden at snore derved forvikles.
EmballageEn hængekøjestol er pakket i en praktisk stofpose. På banderolen findes tips til anvendelse og pleje.
Nødvendig pladsTil monteringen af en hængekøjestol er der, afhængigt af modellen, behov for 200-220 cm i højden. Befinder monteringspunktet sig endnu højere, kan hængekøjestolens ophæng forlænges med et reb.
MonteringFor at hænge en hængekøjestol op behøves et monteringspunkt i loftet, på en gren eller en bjælke. En hængekøjestol kræver mindre plads end en hægekøje og kan nemt integreres i boligen. Bliver den ikke benyttet, kan den tages ned med et snuptag.
LiggestillingComfort / Kingsize hængekøjestole byder på nok plads til at man kan ligge i den. Jo længere tværpinden er, desto mere frihed har du omkring overkroppen.
Skånsom maskinvaskHængekøjestolens stofdel er aftagelig og kan maskinvaskes ved 30°C på skåneprogram!
Snore bindes sammenBind ophængssnørene sammen inden vask, for at forhindre at de filtrer sammen.
Ingen tumbler!For at skåne produktet lad det lufttørre og put det ikke i tumbleren.
Tages ned om nattenBomuldshængekøjer tåler ikke konstant fugt. Tag hængekøjen ned om natten for at beskytte den mod dug. Vær opmærksom på at en hængekøje der er blevet fugtig har brug for luftcirkulation for at tørre.
Tør overvintringVi anbefaler at rengøre hængekøjen inden vinterpausen. Når den er fuldstændig tør, kan den pakkes ind i plastik for at beskytte den mod utøj vinteren over.
SKUHAL18-X1
EAN4025122938921
KategoriHængekøjestol
BrandLA SIESTA
VaretypeHængekøje
Brand -> VaretypeLA SIESTA -> Hængekøje
Varetype -> BrandHængekøje -> LA SIESTA

Manual til La Siesta Habana Latte Comfort hængekøjestol i økologisk bomuld
PDFManual
Andre kiggede også på
Spar
10%
Fri fragt
Bestseller
La Siesta Joki Lilly - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Dolphy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Foxy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Froggy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld

Har du spørgsmål til varen?