OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

LA SIESTA Habana (kingsize, Blue Zebra) - Hængekøje

Beskrivelsen af dette produkt er endnu ikke klar. Selvom teksten ikke er på plads, kan du stadig trygt købe produktet.
Vi takker for din tålmodighed og ser frem til at give dig den bedste produktinformation snarest muligt.

Pris: 1.499,00 DKK
På lager
Leveringstid 3-7 dage
Fri fragt

Specifikationer for LA SIESTA Habana (kingsize, Blue Zebra) - Hængekøje

Få følelsen af at være vægtløs og omfavnet af blødt stof med vores Habana Blue Zebra hængekøjestol. Denne kingsize hængekøjestol er lavet af økologisk bomuld og er perfekt til afslapning både indendørs og udendørs.

Vores hængekøjestol er håndlavet i Columbia af vores samarbejdspartner Fatelares og er certificeret i henhold til Global Organic Textile Standard. Den er stor nok til både at sidde og ligge i, og dens stabile ophæng sikrer en behagelig støtte af ryggen.

Med tværpinde lavet af bæredygtigt bambustræ og et integreret 360°-drejeled i rustfrit stål kan du nemt finde den perfekte position. Vores hængekøjestol er også klimaneutral, da vi kompenserer for CO2-udledningen gennem klimabeskyttelsesprojekter.

Så find et godt sted at hænge din hængekøjestol op og nyd ubegrænset hygge!
Siddefladens bredde130 cm
Siddefladens længde210 cm
Totalhøjde170 cm
Tværpindens længde140 cm
Nødvendig minimumshøjde220 cm
Bæreevne160 kg
ProduktionslandColombia
Vævetæthed (g/m²)370
Materialebeskrivelse100% bomuld (økologisk, GOTS-certificeret) | svirvel: rustfrit stål | tværpind: bambus (FSC™-certificeret)
Ekstra stor hængekøjestol KingsizeMed en stoflængde på 210 cm har Habana Kingsize masser af plads til at boltre sig på – for maksimal sidde- og liggekomfort.
Blød økologisk bomuld med ekstra lange fibreMaterialets høje kvalitet sikrer lang levetid, høj rivestyrke og strålende farver.
GOTS-certificeretØkologi-mærket for den verdensomspændende og anerkendte Global Organic Textile Standard (GOTS) står for strenge økologiske og sociale kriterier i hele forarbejdningsprocessen. Certificeret af Ecocert Greenlife, licensnr. 152029
Tværpind af bambusTværpindene består af dyrket bambus. Takket være fremstillingsmetoden med krævende plade-teknologi, opnår tværpindene en særlig stabil struktur og en behagelig, glat overflade. Bambus er meget slidstærkt og kan efterlades udenfor sommeren igennem uden at miste sin stabilitet. Også visuelt er dette materiale en fornøjelse grundet den smukke, mørke farve som opnås gennem en særlig varmebehandling (karamelisering).
Ansvarlig skovbrugForest Stewardship Councils (FSC™) internationale certificeringssystem garanterer, at træet kommer fra økologisk og ansvarlig skovbrug. FSC™-Licence Code: CO12427
Dejlig følelse af vægtløshed på 120 ophængssnoreKvaliteten af en hængekøjestol måles på antallet af ophængssnore. Mange snore giver en bedre vægtfordeling og øger dermed hængekøjestolens levetid og komfort.
Håndarbejde fra ColombiaLavet efter de stolte kunsthåndværktraditioner i Colombia. God kvalitet, behagelig og enestående smuk.
Forstærket kantKanterne er forstærkede ved hjælp af dobbelte skudtråde, hvilket giver øget rivstyrke.
Integreret 360°-ophængssvirvelEn integreret, af LA SIESTA udviklet og patenteret drejehvirvel, sørger for ekstra sikkerhed og komfort. Den muliggør rotation om sin egen akse uden at snore derved forvikles.
Kvalitetsmærket Bewegte InnovationProduktet er testet af det uafhængige tyske institut, Institut für Bewegungsbildung und Bewegungsforschung (InBuB) og tildelt kvalitetsmærket BEWEGTE INNOVATION.
KlimaneutralDe emissioner, der opstår under produktion og transport af hængekøjestole, kompenserer vi for hjælp af et anerkendt klimabeskyttelsesprojekt. Certificeret af ClimatePartner: ID 17238-2203-1001  
EmballageEn hængekøjestol er pakket i en praktisk stofpose. På banderolen findes tips til anvendelse og pleje.
Nødvendig pladsTil monteringen af en hængekøjestol er der, afhængigt af modellen, behov for 200-220 cm i højden. Befinder monteringspunktet sig endnu højere, kan hængekøjestolens ophæng forlænges med et reb.
MonteringFor at hænge en hængekøjestol op behøves et monteringspunkt i loftet, på en gren eller en bjælke. En hængekøjestol kræver mindre plads end en hægekøje og kan nemt integreres i boligen. Bliver den ikke benyttet, kan den tages ned med et snuptag.
LiggestillingComfort / Kingsize hængekøjestole byder på nok plads til at man kan ligge i den. Jo længere tværpinden er, desto mere frihed har du omkring overkroppen.
Skånsom maskinvaskHængekøjestolens stofdel er aftagelig og kan maskinvaskes ved 30°C på skåneprogram!
Snore bindes sammenBind ophængssnørene sammen inden vask, for at forhindre at de filtrer sammen.
Ingen tumbler!For at skåne produktet lad det lufttørre og put det ikke i tumbleren.
Tages ned om nattenBomuldshængekøjer tåler ikke konstant fugt. Tag hængekøjen ned om natten for at beskytte den mod dug. Vær opmærksom på at en hængekøje der er blevet fugtig har brug for luftcirkulation for at tørre.
Tør overvintringVi anbefaler at rengøre hængekøjen inden vinterpausen. Når den er fuldstændig tør, kan den pakkes ind i plastik for at beskytte den mod utøj vinteren over.SKUHAL21-Z3
EAN1234567897421
BrandLA SIESTA
VaretypeHængekøje
Brand -> VaretypeLA SIESTA -> Hængekøje
Varetype -> BrandHængekøje -> LA SIESTA

Andre kiggede også på
Spar
10%
Fri fragt
Bestseller
La Siesta Joki Lilly - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Dolphy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Foxy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Froggy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld

Har du spørgsmål til varen?