Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

La Siesta Flora Chilli - Klassisk Kingsize-hængekøje I økologisk Bomuld

Flora hængekøjerne er lavet i mange forskellige farver og er produceret af økologisk bomuld. De varme farver og hængekøjens håndflettede "Cadejos" ophængssnore afspejler den colombianske afslapningskultur. Kingsize-hængekøjen har plads til hele familien og danner de perfekte rammer til god familie-tid i solen.

Pris: 1.185,00 DKK Før: 1.580,00
1 stk. på lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fri fragt

Specifikationer for La Siesta Flora Chilli - Klassisk Kingsize-hængekøje I økologisk Bomuld

Flora Kingsize-hængekøje

Kingsize-hængekøjen er den ultimative hængekøje med plads til alle. Den er 180 x 260 cm og kan bære op til 200 kg. Den er håndlavet i Colombia og afspejler den Colombianske kultur med sine mange farver og håndflettede Cadejos på ophængssnorene. Snorene er der også mange af, hvilket giver en ekstra god komfort, da mange snore vil fordele vægten bedst muligt og give en følelse af vægtløshed. Hængekøjen er produceret af økologisk, GOTS-certificeret bomuld, der er ekstra skånsomt mod huden og god ved miljøet i sin produceringsmetode. Kanterne på liggefladen er vævet ekstra tæt og bidrager til en mere rivefast hængekøje.

Flora Chilli - Klassisk kingsize-hængekøje i økologisk bomuld

Festligt farvefyrværkeri eller enkel elegance – hvilken Flora passer til dit liv? Find din favoritmodel og få en følelse af colombiansk afslapningskultur i dit hjem.

Hængekøjer findes i mange forskellige variationer, størrelser og farver til forskellige priser. Her finder du en oversigt over alle vores hængekøjeprodukter.

Den mest oprindelige form for latinamerikansk hængekøje. Sydamerikanere ligger traditionelt diagonalt i deres hængekøjer – i denne position er ryggen lige og hængekøjen åbnes af kroppen.Tip: Jo bredere hængekøjen er, desto større er komforten!


Kunsthåndværk fra Columbia

Traditionelt columbiansk hængekøjehåndværk møder moderne vævekunst med enestående detaljer som de håndflettede ophængningsreb, "cadejos".


GOTS-certificeret økologisk bomuld

Hudvenlig økologisk bomuld: De lange fibre gør dugen blød og holdbar. Certificeret af Global Organic Textile Exchange (GOTS) efter strenge miljøkriterier og sociale kriterier.


Førsteklasses udførelse

En hængekøjes kvalitet måles på det høje antal ophængningssnore. Det fordeler vægten bedre og øger hængekøjens holdbarhed og komfort.


Håndlavet i Colombia

Colombia er et land med en farverig kultur og en lang tradition for hængekøjer, og det farvestrålende design afspejler landets mangfoldighed og livsglæde. Flora væves og fremstilles af vores samarbejdspartner Fatelares i Medellín.


Håndværk af høj kvalitet til ubegrænset hængekøjehygge

Det stabile ophæng med 120 snore sikrer en fremragende vægtfordeling og behagelig støtte af ryggen. Kanten er vævet ekstra tæt for at forstærke den, hvilket er med til at øge produktets levetid.


Bæredygtigt og fai

Certificeringen i henhold til standarden Global Organic Textile Standard sikrer, at kriterierne for økologi og socialt ansvar overholdes igennem hele værdikæden.


GOTS-certificeret produkt fremstillet af økologisk bomuld

Økologisk bomuld er ikke kun mere miljøvenligt end konventionel bomuld. Det naturlige materiale er også behageligt mod huden og er desuden nemt at vedligeholde.


Hængekøjen til et sundt liv

Avkopplande tillflyktsort och plats för delade upplevelser - det är vår Flora. Den inspirerar till en omtänksam behandling av kropp och själ och bidrar genom den mjuka rörelsen till ett liv i balans.

Tack vare sina ergonomiska egenskaper är Flora också väl lämpad för terapeutisk användning.


Hav glæde af din hængekøje hele året

Brug den udenfor om sommeren og indenfor i de kolde måneder – Flora er perfekt til både indendørs og udendørs brug.


Kunstfærdige detaljer

De omhyggeligt håndflettede Cadejos fuldender billedet af den colombianske hængekøje. De karakteristiske fletninger er et særligt kvalitetskendetegn og giver enestående liggekomfort.


GOTS-certificeret produkt

Det økologiske miljømærke, Global Organic Textile Standard (GOTS) giver garanti for strenge kriterier for miljømæssigt og socialt ansvarlig produktion i alle stadier af fremstillingen.

Sammen med vores samarbejdspartner Fatelares i Colombia har vi implementeret disse krav med succes siden 2014.

Certificeret af Ecocert Greenlife, licensnummer: 152029


Ren økologisk bomuld

Produktet består af 100 % økologisk bomuld, der er dyrket uden brug af kunstgødning, pesticider og afløvningsmidler.


Lavere vand- og energiforbrug

Ved at give afkald på kunstgødning og pesticider skånes de beplantede arealer. Ved at skifte mellem dyrkning af økologisk bomuld og dyrkning af andre planter – også kaldet sædskifte – øges jordens lagerkapacitet, hvilket medfører et forholdsmæssigt lavere vandforbrug. Energiforbruget er også væsentligt lavere end ved produktion af konventionel bomuld.


Strenge miljøkriterier

GOTS-certificeringen sikrer overholdelse af strenge miljøkriterier. Startende med dyrkning af økologisk bomuld  opfyldes kravene til økologi igennem hele værdikæden. Vores samarbejdspartner Fatelares har derfor implementeret miljøvenlige processer i produktionen – der er blandt andet etableret et specielt system til rensning af spildevandet.


Fair arbejdsforhold

Det betyder meget for os, at vores hængekøje-eksperter i Colombia arbejder under gode og tilfredsstillende arbejdsforhold. Med en fair løn, virksomhedstilknyttede sundhedsforanstaltninger og en familiær atmosfære oplever de hver dag en respektfuld og anerkendende tilgang i et sikkert arbejdsmiljø.


Hvordan og hvor kan jeg hænge min hængekøje op?

Du kan hænge din hængekøje op på forskellige måder: f.eks. mellem to træer, to vægge eller to stolper. Du kan også vælge en kombination, idet du f.eks. hænger den op mellem et træ og en stolpe. Den kan også fastgøres til loftet. I sidste ende er det de valgte elementers bæreevne, der er afgørende.

Hvis ovenstående fastgørelsesmuligheder ikke er aktuelt for dig, kan du i stedet vælge at bruge et hængekøjestativ. Det kan du stille, hvor du har lyst, og det kan flyttes.


Hvor meget plads skal jeg bruge til fastgørelse af min hængekøje?

Når du skal hænge din hængekøje op, skal du være opmærksom på det korrekte forhold mellem ophængningspunkternes afstand og højde: Ophængningshøjden (y) skal være ca. halvdelen af ​​ophængningsafstanden (x). Hvis du øger afstanden mellem ophængningspunkterne, bør du også øge ophængningshøjden tilsvarende.

Hvis du følger denne tommelfingerregel for ophængning, vil formen på din hængekøje ligne en banan.

Sørg også for, at din hængekøje svinger frit og ikke rører jorden. Dermed beskyttes hængekøjen mod slid og gør, at den holder sig pæn i lang tid.


Hvordan ligger jeg mest behageligt i hængekøjen?

For at få størst muligt udbytte ud af hængekøjens komfort, bør du placere dig diagonalt. På den måde åbner liggefladen sig helt og tilpasser sig din krop.Ved at ligge diagonalt opnår du bedst mulig støtte i ryggen og trykket på rygsøjlen reduceres, i modsætning til, når man ligger på langs.Din hængekøje kan vaskes ved 30 grader på skåneprogram uden problemer. Husk at binde ophængssnorene sammen før vask, så de ikke bliver filtret sammen. Efter vask skal hængehøjen lufttørre, den må ikke komme i tørretumbleren.


Liggefladens bredde180 cm
Liggefladens længde260 cm
Totallængde400 cm
Nødvendig minimumsafstand360 cm
Nødvendig minimumhøjde180 cm
Bæreevne200 kg
ProduktionslandColombia
Vævetæthed (g/m²)340
Materialebeskrivelse100% bomuld (økologisk, GOTS-certificeret)
Komfortabel kingsize-hængekøjeDen klassiske stofhængekøje er velegnet til hele familien takket være den rummelige liggeflade. Med en stofbredde på 180 cm byder kingsize-hængekøjer på maksimal liggekomfort.
Dejlig følelse af vægtløshed på 120 ophængssnoreKvaliteten af en hængekøje måles på antallet af ophængssnore. Mange snore giver en bedre vægtfordeling og øger dermed hængekøjens levetid og komfort.
Blød økologisk bomuld med ekstra lange fibreMaterialets høje kvalitet sikrer lang levetid, høj rivestyrke og strålende farver.
GOTS-certificeretØkologi-mærket for den verdensomspændende og anerkendte Global Organic Textile Standard (GOTS) står for strenge økologiske og sociale kriterier i hele forarbejdningsprocessen. Certificeret af Ecocert Greenlife, licensnr. 152029
Forstærket kantKanterne er forstærkede ved hjælp af dobbelte skudtråde, hvilket giver øget rivstyrke.
Nødvendig pladsDen nødvendige afstand mellem de to ophængspunkter og den nødvendige højde kan udregnes ved en simpel tommelfingerregel: Ophængshøjden (y) skal svare til cirka halvdelen af ophængsafstanden (x). Bliver afstanden mellem ophængspunkterne større, skal hængekøjen således også anbringes lidt højere.
MonteringHængekøjer mellem to træer
Afhængigt af hængekøjens størrelse, skal træerne stå mindst 3 meter fra hinanden og være kraftige nok til at kunne holde til vægten. For at hænge en hængekøje op mellem to træer, skal et reb slynges om hver træstamme, og forbindes med hængekøjen.
Hængekøjen mellem to vægge
Til montering af hængekøjer egner sig bærende, massive vægge. Særlig sikker og nem at bruge er MultiSpot, der fordele vægten på fire borehuller i hver ende.
LiggestillingLigger du diagonalt i hængekøjen, åbner din krop for liggefladen uden at stoffet omklamrer dig. Ligger du således, er ryggen understøttet optimalt og din rygsøjle aflastes. Samtidig gør denne stilling det også mere behageligt at gynge.  
Skånsom maskinvaskDenne hængekøje kan maskinvaskes ved 30°C på skåneprogram!
Snore bindes sammenBind ophængssnørene sammen inden vask, for at forhindre at de filtrer sammen.
Ingen tumbler!For at skåne produktet lad det lufttørre og put det ikke i tumbleren.
Beskyt mod slidVær opmærksom ved ophængningen af hængekøjen, at den hænger frit og ikke slides henover underlaget når den er i brug.
Tages ned om nattenBomuldshængekøjer tåler ikke konstant fugt. Tag hængekøjen ned om natten for at beskytte den mod dug. Vær opmærksom på at en hængekøje der er blevet fugtig har brug for luftcirkulation for at tørre.
Tør overvintringVi anbefaler at rengøre hængekøjen inden vinterpausen. Når den er fuldstændig tør, kan den pakkes ind i plastik for at beskytte den mod utøj vinteren over.SKUFLH18-2
EAN4025122919135
KategoriHængekøje i Bomuld
BrandLA SIESTA
VaretypeHængekøje
Brand -> VaretypeLA SIESTA -> Hængekøje
Varetype -> BrandHængekøje -> LA SIESTA

Manual til La Siesta Flora Chilli - Klassisk Kingsize-hængekøje I økologisk Bomuld
PDFManual
Billeder af La Siesta Flora Chilli - Klassisk Kingsize-hængekøje I økologisk Bomuld

Andre kiggede også på
Spar
15%
Fri fragt
Bestseller
La Siesta Joki Lilly - Hængekøjehule i økologisk bomuld
La Siesta Joki Lilly - Hængekøjehule i økologisk bomuld
DKK 1.105,00
DKK 939,95
På lager
Fri fragt
La Siesta Joki Dolphy - Hængekøjehule i økologisk Bomuld inkl. ophæng
La Siesta Joki Dolphy - Hængekøjehule i økologisk Bomuld inkl. ophæng
DKK 1.105,00
På lager
Spar
13%
La Siesta Brisa Wave - Klassisk Dobbelt-hængekøje Outdoor
La Siesta Brisa Wave - Klassisk Dobbelt-hængekøje Outdoor
DKK 790,00
DKK 687,95
På lager
Fri fragt
Bestseller
La Siesta Joki Foxy - Hængekøjehule i økologisk bomuld
La Siesta Joki Foxy - Hængekøjehule i økologisk bomuld
DKK 1.105,00
På lager

Har du spørgsmål til varen?