OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

La Siesta Colibri 3.0 Forest - Single-rejsehængekøje Inkl. Monteringssæt

Rejsehængekøjen Colibri er din nye bedste ven, når du skal på tur. Den nye og forbedrede single-hængekøje er lettere end nogensinde før og fylder tæt på ingenting i rygsækken. Det medfølgende monteringssæt giver hængekøjen en hurtig og sikker ophængning og skåner samtidig træets bark mod slid med sin ekstra brede ophængsrem.

DKK 485,00
Denne vare kan i øjeblikket ikke købes.
Tilmeld dig overvågning og få automatisk en e-mail når varen kommer på lager.
 

Specifikationer for La Siesta Colibri 3.0 Forest - Single-rejsehængekøje Inkl. Monteringssæt

FarveForest

Colibri 3.0 Rejsehængekøje

Hængekøjen har plads til én person og er perfekt at have med på tur til de små pauser eller til overnatning i naturen. Denne nye udgave af Colibri hængekøjen er lavet af Nylon Trilobal, der gør hængekøjen endnu lettere og giver den endnu mindre fylde, når den pakkes ned. Det smarte monteringssæt er nemt og hurtigt at benytte og giver et fast og sikkert fæste. Med sin ekstra brede ophængsrem skåner du også træets bark mod slid. Hængekøjen kan også spredes ud og bruges som et smart picnic tæppe. Den pakkes ned i sin påsyede pose, når den ikke er i brug, men når den er sat op, kan posen bruges som en smart lille lomme til opbevaring. Hængekøjen er 170 x 270 cm og kan bære op til 180 kg på trods af at den selv kun vejer 0,7 kg.
Liggefladens bredde170 cm
Liggefladens længde270 cm
Nødvendig minimumsafstand270 cm
Nødvendig minimumhøjde135 cm
Bæreevne180 kg
ProduktionslandIndien
Materialebeskrivelse100% polyamid | strop og reb: 100% polyester | krog: aluminium
Enpersons rejsehængekøjeBekvem rejsehængekøje med en stofbredde på 170 cm. For at få den perfekte hængekøjeoplevelse anbefaler vi en diagonal liggeposition, hvor din krop åbner stoffladen.
Let nylonstofKvalitetsfunktionsstoffet af nylon trilobal er yderst behageligt, super tyndt og har samtidig en stor belastningsevne. Derudover er det åndbart og tørrer hurtigt.
Påsyet poseDen praktiske opbevaringspose er ikke blot perfekt til transport, men kan også forvandles til et bekvemt opbevaringsrum, så du altid har en lille bog, dine solbriller eller en lille snack lige ved hånden.
Ekstra bred ophængsremDen 40 mm brede ophængsrem er let at placere, giver optimalt fæste og skåner træets bark.
CrocodileHook af airplane-aluminiumIntuitiv og smart - CrocodileHooks er udviklet af LA SIESTA og fremstillet i ultrastærkairplane-aluminium og gør det super let at hænge din rejsehængekøje op og justere den i højden.
PicknicktæppeBare praktisk: Udbredt er Colibri perfekt som picnic- eller strandtæppe.
Nødvendig pladsDen nødvendige afstand mellem de to ophængspunkter og den nødvendige højde kan udregnes ved en simpel tommelfingerregel: Ophængshøjden (y) skal svare til cirka halvdelen af ophængsafstanden (x). Bliver afstanden mellem ophængspunkterne større, skal hængekøjen således også anbringes lidt højere.
LiggestillingLigger du diagonalt i hængekøjen, åbner din krop for liggefladen uden at stoffet omklamrer dig. Ligger du således, er ryggen understøttet optimalt og din rygsøjle aflastes. Samtidig gør denne stilling det også mere behageligt at gynge.  
Skånsom maskinvaskDenne hængekøje kan maskinvaskes ved 30°C på skåneprogram!
Ingen tumbler!For at skåne produktet lad det lufttørre og put det ikke i tumbleren.
Beskyt mod slidVær opmærksom ved ophængningen af hængekøjen, at den hænger frit og ikke slides henover underlaget når den er i brug.
SKUCLT17-49
EAN4025122934909
BrandLA SIESTA
VaretypeHængekøje
Brand -> VaretypeLA SIESTA -> Hængekøje
Varetype -> BrandHængekøje -> LA SIESTA

Manual til La Siesta Colibri 3.0 Forest - Single-rejsehængekøje Inkl. Monteringssæt
PDFManual
Andre kiggede også på
Spar
10%
Fri fragt
Bestseller
La Siesta Joki Lilly - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Dolphy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Foxy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Froggy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld

Har du spørgsmål til varen?