OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

La Siesta Colibri 3.0 Caribic - Dobbelt-rejsehængekøje Inkl. Monteringssæt

Rejsehængekøjen er nem at have med omkring og super hurtigt og enkelt at sætte op med det smarte monteringssæt, der samtidig skåner træernes bark mod slid med sin ekstra brede ophængsrem.

DKK 565,00
Denne vare kan i øjeblikket ikke købes.
Tilmeld dig overvågning og få automatisk en e-mail når varen kommer på lager.
 

Specifikationer for La Siesta Colibri 3.0 Caribic - Dobbelt-rejsehængekøje Inkl. Monteringssæt

FarveCaribic

Colibri 3.0 Dobbelt-Rejsehængekøjeængekøje

Colibri hængekøjen er perfekt at have med på tur uanset, om du er alene afsted, eller I er sammen på tur. Den er lavet af Nylon Trilobal, der gør den super blød og komfortabel. Samtidig er det et super stærkt og rivefast materiale, der kan holde til det meste vejr. Med Colibri har du en hængekøje til de små pauser eller hvis du skal overnatte. Den kan også spredes ud på jorden og bruges som et smart picnic-tæppe. monteringssættet giver en fast og sikker ophængning og vil samtidig skåne træerne med den ekstra brede ophængsrem, der vil fordele belastningen på et større areal, så det ikke slider på barken. Rejsehængekøjen er 190 x 230 cm og kan bære op til 180 kg. På trods af dette vejer hængekøjen selv kun 0,8 kg.
Liggefladens bredde190 cm
Liggefladens længde320 cm
Nødvendig minimumsafstand310 cm
Nødvendig minimumhøjde155 cm
Bæreevne180 kg
ProduktionslandIndien
Materialebeskrivelse100% polyamid | strop og reb: 100% polyester | krog: aluminium
DobbeltrejsehængekøjeBekvem rejsehængekøje til én eller to personer med en stofbredde på 190 cm. For at få den perfekte hængekøjeoplevelse anbefaler vi en diagonal liggeposition, hvor din krop åbner stoffladen.
Let nylonstofKvalitetsfunktionsstoffet af nylon trilobal er yderst behageligt, super tyndt og har samtidig en stor belastningsevne. Derudover er det åndbart og tørrer hurtigt.
Påsyet poseDen praktiske opbevaringspose er ikke blot perfekt til transport, men kan også forvandles til et bekvemt opbevaringsrum, så du altid har en lille bog, dine solbriller eller en lille snack lige ved hånden.
Ekstra bred ophængsremDen 40 mm brede ophængsrem er let at placere, giver optimalt fæste og skåner træets bark.
CrocodileHook af airplane-aluminiumIntuitiv og smart - CrocodileHooks er udviklet af LA SIESTA og fremstillet i ultrastærkairplane-aluminium og gør det super let at hænge din rejsehængekøje op og justere den i højden.
PicknicktæppeBare praktisk: Udbredt er Colibri perfekt som picnic- eller strandtæppe.
Nødvendig pladsDen nødvendige afstand mellem de to ophængspunkter og den nødvendige højde kan udregnes ved en simpel tommelfingerregel: Ophængshøjden (y) skal svare til cirka halvdelen af ophængsafstanden (x). Bliver afstanden mellem ophængspunkterne større, skal hængekøjen således også anbringes lidt højere.
LiggestillingLigger du diagonalt i hængekøjen, åbner din krop for liggefladen uden at stoffet omklamrer dig. Ligger du således, er ryggen understøttet optimalt og din rygsøjle aflastes. Samtidig gør denne stilling det også mere behageligt at gynge.  
Skånsom maskinvaskDenne hængekøje kan maskinvaskes ved 30°C på skåneprogram!
Ingen tumbler!For at skåne produktet lad det lufttørre og put det ikke i tumbleren.
Beskyt mod slidVær opmærksom ved ophængningen af hængekøjen, at den hænger frit og ikke slides henover underlaget når den er i brug.
SKUCLT19-33
EAN4025122934930
BrandLA SIESTA
VaretypeHængekøje
Brand -> VaretypeLA SIESTA -> Hængekøje
Varetype -> BrandHængekøje -> LA SIESTA

Manual til La Siesta Colibri 3.0 Caribic - Dobbelt-rejsehængekøje Inkl. Monteringssæt
PDFManual
Andre kiggede også på
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Dolphy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Lilly - Hængekøjehule I økologisk Bomuld

Har du spørgsmål til varen?