OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

La Siesta Colibri 3.0 Canyon - Dobbelt-rejsehængekøje Inkl. Monteringssæt

Colibri 3.0 er den bedste hængekøje at have med på ture. Den fylder næsten ingenting og vejer endnu mindre, så den er super nem lige at have med i rygsækken. På trods af sin lave vægt kan hængekøjen holde til en høj belastning og det meste vejr. Den har plads til to personer, så I kun behøver en enkelt hængekøje når I er på tur sammen.

DKK 565,00
Denne vare kan i øjeblikket ikke købes.
Tilmeld dig overvågning og få automatisk en e-mail når varen kommer på lager.
 

Specifikationer for La Siesta Colibri 3.0 Canyon - Dobbelt-rejsehængekøje Inkl. Monteringssæt

FarveCanyon

Colibri 3.0 Dobbelt-rejsehængekøje

Colibri hængekøjen er ny og forbedret i denne 3.0 udgave. Det nye materiale, Nylon Trilobal gør hængekøjen ekstra let og samtidig super rivefast. Den vejer under et kilo og kan på trods af dette klare en belastning på op til 160 kg. Den gar plads til 2 personer og er 190 x 320 cm. Den er super vejrbestandig og holdbar, så den kan holde til det meste også selvom vejret ikke lige er på jeres side. Når rejsehængekøjen pakkes ned i den integrerede opbevaringspose fylder den tæt på ingenting, så den passer lige ned i din rygsæk. Monteringssættet er nemt og hurtigt at benytte, og den ekstra brede ophængsrem vil samtidig skåne træernes bark mod slid.
Liggefladens bredde190 cm
Liggefladens længde320 cm
Nødvendig minimumsafstand310 cm
Nødvendig minimumhøjde155 cm
Bæreevne180 kg
ProduktionslandIndien
Materialebeskrivelse100% polyamid | strop og reb: 100% polyester | krog: aluminium
DobbeltrejsehængekøjeBekvem rejsehængekøje til én eller to personer med en stofbredde på 190 cm. For at få den perfekte hængekøjeoplevelse anbefaler vi en diagonal liggeposition, hvor din krop åbner stoffladen.
Let nylonstofKvalitetsfunktionsstoffet af nylon trilobal er yderst behageligt, super tyndt og har samtidig en stor belastningsevne. Derudover er det åndbart og tørrer hurtigt.
Påsyet poseDen praktiske opbevaringspose er ikke blot perfekt til transport, men kan også forvandles til et bekvemt opbevaringsrum, så du altid har en lille bog, dine solbriller eller en lille snack lige ved hånden.
Ekstra bred ophængsremDen 40 mm brede ophængsrem er let at placere, giver optimalt fæste og skåner træets bark.
CrocodileHook af airplane-aluminiumIntuitiv og smart - CrocodileHooks er udviklet af LA SIESTA og fremstillet i ultrastærkairplane-aluminium og gør det super let at hænge din rejsehængekøje op og justere den i højden.
PicknicktæppeBare praktisk: Udbredt er Colibri perfekt som picnic- eller strandtæppe.
Nødvendig pladsDen nødvendige afstand mellem de to ophængspunkter og den nødvendige højde kan udregnes ved en simpel tommelfingerregel: Ophængshøjden (y) skal svare til cirka halvdelen af ophængsafstanden (x). Bliver afstanden mellem ophængspunkterne større, skal hængekøjen således også anbringes lidt højere.
LiggestillingLigger du diagonalt i hængekøjen, åbner din krop for liggefladen uden at stoffet omklamrer dig. Ligger du således, er ryggen understøttet optimalt og din rygsøjle aflastes. Samtidig gør denne stilling det også mere behageligt at gynge.  
Skånsom maskinvaskDenne hængekøje kan maskinvaskes ved 30°C på skåneprogram!
Ingen tumbler!For at skåne produktet lad det lufttørre og put det ikke i tumbleren.
Beskyt mod slidVær opmærksom ved ophængningen af hængekøjen, at den hænger frit og ikke slides henover underlaget når den er i brug.
SKUCLT19-69
EAN4025122934985
BrandLA SIESTA
VaretypeHængekøje
Brand -> VaretypeLA SIESTA -> Hængekøje
Varetype -> BrandHængekøje -> LA SIESTA

Manual til La Siesta Colibri 3.0 Canyon - Dobbelt-rejsehængekøje Inkl. Monteringssæt
PDFManual
Andre kiggede også på
Spar
10%
Fri fragt
Bestseller
La Siesta Joki Lilly - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Dolphy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Foxy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Froggy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld

Har du spørgsmål til varen?