OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

La Siesta Carolina Spring - Klassisk Dobbelt-hængekøje I Bomuld

Carolina hængekøjen er håndlavet i Colombia og har håndvævede "Cadejos" ophængssnore, der giver en ekstra god komfort. Hængekøjen er skånsom mod huden og holdbar, så den kan holde til at hænge i haven sommeren over, selv hvis været skulle blive dårligt. Den har plads til to personer og giver masser af plads til en enkelt.

DKK 966,16
Denne vare kan i øjeblikket ikke købes.
Tilmeld dig overvågning og få automatisk en e-mail når varen kommer på lager.
 

Specifikationer for La Siesta Carolina Spring - Klassisk Dobbelt-hængekøje I Bomuld

Carolina Dobbelt-hængekøje

Hængekøjen er håndlavet i Colombia af 100% ren bomuld, de lange fibre i bomulden gør hængekøjen holdbar, så den kan holde til det danske sommervejr. De traditionelle colombianske fletninger på ophængssnorene og hængekøjens lyse farver og flotte mønstre, giver hængekøjen et touch af den Colombianske afslapningskultur. De mange ophængssnore fordeler vægten bedst muligt og giver en følelse af fuldkommen vægtløshed. Hængekøjens liggeflade er 160 x 230 cm og kan bære op til 160 kg. Kanterne er vævet ekstra tæt og gør hængekøjen rivefast.
Liggefladens bredde160 cm
Liggefladens længde230 cm
Totallængde350 cm
Nødvendig minimumsafstand310 cm
Bæreevne160 kg
ProduktionslandColombia
Vævetæthed (g/m²)390
Materialebeskrivelse100% bomuld | ophæng: 50% bomuld, 50% polyester
Klassisk dobbelthængekøje  Traditionel sydamerikansk hængekøje til én eller flere personer med en stofbredde på 160 cm. For at få den perfekte hængekøjeoplevelse anbefaler vi en diagonal liggeposition, hvor din krop åbner stoffladen.
Ren bomuldRen bomuld er skånsom mod huden, komfortabel, slidstærk og holdbar. Farver stråler særlig flot på materialets lange fibre.
Mange ophængssnoreAntallet af ophængssnore er vigtigt for komforten og hængekøjens levetid. Jo flere ophængssnore, desto mere jævnt fordeles vægten - og følelsen af vægtløshed øges!
Traditionelle colombianske fletningerColombianske hængekøjer er kunstværker. De er ikke blot bemærkelsesværdige på grund af de smukke, håndlavede fletningen mellem liggefladen og ophænget, men også fordi de er utrolig behagelige at ligge i.
Forstærket kantKanterne er forstærkede ved hjælp af dobbelte skudtråde, hvilket giver øget rivstyrke.
Nødvendig pladsDen nødvendige afstand mellem de to ophængspunkter og den nødvendige højde kan udregnes ved en simpel tommelfingerregel: Ophængshøjden (y) skal svare til cirka halvdelen af ophængsafstanden (x). Bliver afstanden mellem ophængspunkterne større, skal hængekøjen således også anbringes lidt højere.
MonteringHængekøjer mellem to træer
Afhængigt af hængekøjens størrelse, skal træerne stå mindst 3 meter fra hinanden og være kraftige nok til at kunne holde til vægten. For at hænge en hængekøje op mellem to træer, skal et reb slynges om hver træstamme, og forbindes med hængekøjen.
Hængekøjen mellem to vægge
Til montering af hængekøjer egner sig bærende, massive vægge. Særlig sikker og nem at bruge er MultiSpot, der fordele vægten på fire borehuller i hver ende.
LiggestillingLigger du diagonalt i hængekøjen, åbner din krop for liggefladen uden at stoffet omklamrer dig. Ligger du således, er ryggen understøttet optimalt og din rygsøjle aflastes. Samtidig gør denne stilling det også mere behageligt at gynge.  
Skånsom maskinvaskDenne hængekøje kan maskinvaskes ved 30°C på skåneprogram!
Snore bindes sammenBind ophængssnørene sammen inden vask, for at forhindre at de filtrer sammen.
Ingen tumbler!For at skåne produktet lad det lufttørre og put det ikke i tumbleren.
Beskyt mod slidVær opmærksom ved ophængningen af hængekøjen, at den hænger frit og ikke slides henover underlaget når den er i brug.
Tages ned om nattenBomuldshængekøjer tåler ikke konstant fugt. Tag hængekøjen ned om natten for at beskytte den mod dug. Vær opmærksom på at en hængekøje der er blevet fugtig har brug for luftcirkulation for at tørre.
Tør overvintringVi anbefaler at rengøre hængekøjen inden vinterpausen. Når den er fuldstændig tør, kan den pakkes ind i plastik for at beskytte den mod utøj vinteren over.
SKUCAH16-4
EAN4025122015783
BrandLA SIESTA
VaretypeHængekøje
Brand -> VaretypeLA SIESTA -> Hængekøje
Varetype -> BrandHængekøje -> LA SIESTA

Manual til La Siesta Carolina Spring - Klassisk Dobbelt-hængekøje I Bomuld
PDFManual
Andre kiggede også på
Spar
10%
Fri fragt
Bestseller
La Siesta Joki Teddy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Dolphy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Lilly - Hængekøjehule I økologisk Bomuld

Har du spørgsmål til varen?