OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

La Siesta Brisa Wave - Klassisk Kingsize-hængekøje Outdoor

Hængekøjen er håndlavet i Colombia og bringer med sine mange farver og fine mønster sol og varme med sig ind i din have. Den har god plads, så I kan i hvert fald godt få plads til et par stykker. Den er af et super hurtigtørrende og vejrbestandigt materiale, så hvis vejret skulle svigte, kan den også holde til det. Det må man jo forberede sig på med det danske sommervejr.

Pris: 1.025,00 DKK
Få på lager
Hurtig levering 1-2 dage
Fri fragt

Specifikationer for La Siesta Brisa Wave - Klassisk Kingsize-hængekøje Outdoor

FarveWave

Klassisk Kingsize-hængekøje

Kingsize-hængekøjen er 180x260 cm og kan bære op til 200 kg. Den er håndlavet i Colombia af 100% polypropylen, som er et blødt, men samtidig stærkt materiale. Den er forstærket af dobbelte skudtråde i ægkanterne, så den kan holde til lidt af hvert. Hængekøjen er også nem at vedligeholde, da den er hurtigtørrende og vejrbestandig, det prioriterer La Siesta nemlig super højt. Hængekøjen har ekstra mange ophængssnore, det er en fordel, da mange ophængssnore vil fordele vægten ligeligt og øge følelsen af komplet vægtløshed, og dermed også komforten.
Liggefladens bredde180 cm
Liggefladens længde260 cm
Totallængde400 cm
Nødvendig minimumsafstand360 cm
Nødvendig minimumhøjde180 cm
Bæreevne200 kg
ProduktionslandColombia
Vævetæthed (g/m²)180
Materialebeskrivelse100% polypropylen
Komfortabel kingsize-hængekøjeDen klassiske stofhængekøje er velegnet til hele familien takket være den rummelige liggeflade. Med en stofbredde på 180 cm byder kingsize-hængekøjer på maksimal liggekomfort.
Dejlig følelse af vægtløshed på 92 ophængssnoreKvaliteten af en hængekøje måles på antallet af ophængssnore. Mange snore giver en bedre vægtfordeling og øger dermed hængekøjens levetid og komfort.
Vejrbestandigt materialeVores funktionsfibre er udviklet specielt til de særlige krav, der stilles til udendørshængekøjer. Stoffet er let at vedligeholde, hurtigttørrende og vejrbestandigt.
Forstærket kantKanterne er forstærkede ved hjælp af dobbelte skudtråde, hvilket giver øget rivstyrke.
Nødvendig pladsDen nødvendige afstand mellem de to ophængspunkter og den nødvendige højde kan udregnes ved en simpel tommelfingerregel: Ophængshøjden (y) skal svare til cirka halvdelen af ophængsafstanden (x). Bliver afstanden mellem ophængspunkterne større, skal hængekøjen således også anbringes lidt højere.
MonteringHængekøjer mellem to træer
Afhængigt af hængekøjens størrelse, skal træerne stå mindst 3 meter fra hinanden og være kraftige nok til at kunne holde til vægten. For at hænge en hængekøje op mellem to træer, skal et reb slynges om hver træstamme, og forbindes med hængekøjen.
Hængekøjen mellem to vægge
Til montering af hængekøjer egner sig bærende, massive vægge. Særlig sikker og nem at bruge er MultiSpot, der fordele vægten på fire borehuller i hver ende.
LiggestillingLigger du diagonalt i hængekøjen, åbner din krop for liggefladen uden at stoffet omklamrer dig. Ligger du således, er ryggen understøttet optimalt og din rygsøjle aflastes. Samtidig gør denne stilling det også mere behageligt at gynge.  
Skånsom maskinvaskDenne hængekøje kan maskinvaskes ved 30°C på skåneprogram!
Snore bindes sammenBind ophængssnørene sammen inden vask, for at forhindre at de filtrer sammen.
Ingen tumbler!For at skåne produktet lad det lufttørre og put det ikke i tumbleren.
Beskyt mod slidVær opmærksom ved ophængningen af hængekøjen, at den hænger frit og ikke slides henover underlaget når den er i brug.
Tør overvintringVi anbefaler at rengøre hængekøjen inden vinterpausen. Når den er fuldstændig tør, kan den pakkes ind i plastik for at beskytte den mod utøj vinteren over.
SKUBRH18-38
EAN4025122937221
BrandLA SIESTA
VaretypeHængekøje
Brand -> VaretypeLA SIESTA -> Hængekøje
Varetype -> BrandHængekøje -> LA SIESTA

Manual til La Siesta Brisa Wave - Klassisk Kingsize-hængekøje Outdoor
PDFManual
Andre kiggede også på
Spar
10%
Fri fragt
Bestseller
La Siesta Joki Lilly - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Dolphy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Foxy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Froggy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld

Har du spørgsmål til varen?