OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

La Siesta Brisa Almond - Klassisk Dobbelt-hængekøje Outdoor

La Siestas klassiske hængekøje findes i alverdens farver og kombinationer. Denne her er i en rar og neutral grå farve med et ternet mønster. Den er håndvævet i Colombia og vil bringe en følelse af den farverige og glade kultur til din baghave. Den har plads til to personer og vil føles som et palads for en. Den er super vejrbestandig, robust og hurtigtørrende, så den uden problemer kan hænge ude hele sommeren.

Pris: 726,95 DKK Før: 790,00
På lager
Leveringstid 3-7 dage
Fri fragt

Specifikationer for La Siesta Brisa Almond - Klassisk Dobbelt-hængekøje Outdoor

FarveAlmond

Dobbelt-hængekøje

Hængekøjen har plads til 2 personer. Den er produceret af 100% polypropylen og er håndlavet i Colombia. Den er 160x230 cm og kan bære op til 160 kg. Den har en fin grå farve med et ternet mønster på. Materialet er super robust med sin rivefaste ægkant, der har fordoblede skudtråde, så den er ekstra stærk. Hængekøjen er også super hurtigtørrende og vejrbestandig, så den uden problemer kan klare en sommer i haven. De mange ophængssnore vil gøre hængekøjen ekstra komfortabel, da mange ophængningssnore vil forstærke følelsen af komplet vægtløshed. Bring sydamerikas farverige kultur og høje humør ind i din baghave med La Siestas klassiske hængekøje.
Liggefladens bredde160 cm
Liggefladens længde230 cm
Totallængde350 cm
Nødvendig minimumsafstand310 cm
Nødvendig minimumhøjde155 cm
Bæreevne160 kg
ProduktionslandColombia
Vævetæthed (g/m²)180
Materialebeskrivelse100% polypropylen
Indbydende dobbelt-hængekøjeDen klassiske stofhængehøje, der har en stofbredde på 160 cm, byder på høj komfort til en eller to personer.
Dejlig følelse af vægtløshed på 84 ophængssnoreKvaliteten af en hængekøje måles på antallet af ophængssnore. Mange snore giver en bedre vægtfordeling og øger dermed hængekøjens levetid og komfort.
Vejrbestandigt materialeVores funktionsfibre er udviklet specielt til de særlige krav, der stilles til udendørshængekøjer. Stoffet er let at vedligeholde, hurtigttørrende og vejrbestandigt.
Forstærket kantKanterne er forstærkede ved hjælp af dobbelte skudtråde, hvilket giver øget rivstyrke.
Nødvendig pladsDen nødvendige afstand mellem de to ophængspunkter og den nødvendige højde kan udregnes ved en simpel tommelfingerregel: Ophængshøjden (y) skal svare til cirka halvdelen af ophængsafstanden (x). Bliver afstanden mellem ophængspunkterne større, skal hængekøjen således også anbringes lidt højere.
MonteringHængekøjer mellem to træer
Afhængigt af hængekøjens størrelse, skal træerne stå mindst 3 meter fra hinanden og være kraftige nok til at kunne holde til vægten. For at hænge en hængekøje op mellem to træer, skal et reb slynges om hver træstamme, og forbindes med hængekøjen.
Hængekøjen mellem to vægge
Til montering af hængekøjer egner sig bærende, massive vægge. Særlig sikker og nem at bruge er MultiSpot, der fordele vægten på fire borehuller i hver ende.
LiggestillingLigger du diagonalt i hængekøjen, åbner din krop for liggefladen uden at stoffet omklamrer dig. Ligger du således, er ryggen understøttet optimalt og din rygsøjle aflastes. Samtidig gør denne stilling det også mere behageligt at gynge.  
Skånsom maskinvaskDenne hængekøje kan maskinvaskes ved 30°C på skåneprogram!
Snore bindes sammenBind ophængssnørene sammen inden vask, for at forhindre at de filtrer sammen.
Ingen tumbler!For at skåne produktet lad det lufttørre og put det ikke i tumbleren.
Beskyt mod slidVær opmærksom ved ophængningen af hængekøjen, at den hænger frit og ikke slides henover underlaget når den er i brug.
Tør overvintringVi anbefaler at rengøre hængekøjen inden vinterpausen. Når den er fuldstændig tør, kan den pakkes ind i plastik for at beskytte den mod utøj vinteren over.
SKUBRH16-W6
EAN4025122937641
BrandLA SIESTA
VaretypeHængekøje
Brand -> VaretypeLA SIESTA -> Hængekøje
Varetype -> BrandHængekøje -> LA SIESTA

Manual til La Siesta Brisa Almond - Klassisk Dobbelt-hængekøje Outdoor
PDFManual
Andre kiggede også på
Spar
10%
Fri fragt
Bestseller
La Siesta Joki Lilly - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Dolphy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Foxy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Froggy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld

Har du spørgsmål til varen?