OUTLET - Spar op til 50%
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

La Siesta Alabama Avocado - Foret Kingsize-hængekøje Med Tværpind

Hængekøjen er perfekt til to personer. Den behagelige grønne farve blender godt ind i havens dejlige natur. Liggefladen er forret, så den er dejlig blød at ligge på og så du har nemmere ved at holde varmen. Liggefladen strækkes ud med to tværpinde, så I ikke skal føle jer mast af hængekøjens sider.

Pris: 1.531,95 DKK Før: 1.740,00
På lager
Leveringstid 3-7 dage
Fri fragt

Specifikationer for La Siesta Alabama Avocado - Foret Kingsize-hængekøje Med Tværpind

FarveAvocado

Grøn Kingsize-hængekøje

Det er en kingsize-hængekøje, hvilket vil sige, at to personer vil have rigeligt med plads i den. Liggefladen er forret med polyester, så den er ekstra behagelig at ligge på og også beskytter mod kulde. Den er produceret af 100% polypropylen, som er et blødt og vejrbestandigt materiale, så du trygt kan lade den hænge ude hele sommeren. Den integrerede hovedpude er nem at vedligeholde da den let kan tages af og rengøres. Hængekøjen kan bære op til 160 kg og liggefladen er 140x210 cm. Liggefladen spændes godt ud med to tværpinde af fyrretræ, der lever op til FSCs høje krav. Hængekøjen har mange ophængssnore, hvilket man ofte forbinder med ekstra komfort, da mange snore vil fordele din vægt bedre og øge følelsen af komplet vægtløshed.
Liggefladens bredde140 cm
Liggefladens længde210 cm
Totallængde400 cm
Tværpindens længde140 cm
Nødvendig minimumsafstand400 cm
Nødvendig minimumhøjde100 cm
Bæreevne160 kg
ProduktionslandIndien
Materialebeskrivelse100% polypropylen | ophæng og fyld: 100% polyester | ring: stål | tværpind: fyrretræ (FSC™-certificeret)
Kingsize-hængekøje med tværpindKigsize-hængekøje med tværpind for XXL-komfort. Tip: Hængekøjer med tværpind skal altid ophænges stramt!
Vejrbestandigt materialeVores funktionsfibre er udviklet specielt til de særlige krav, der stilles til udendørshængekøjer. Stoffet er let at vedligeholde, hurtigttørrende og vejrbestandigt.
Polstret liggefladeDen polstrede liggeflade øger liggekomforten og beskytter mod nedkøling.
Mange ophængssnørerEkstra komfort på grund af et højt antal ophængssnører: Takket være de mange snører, der forbinder liggefladen med ophænget, bliver vægten fordelt optimalt, hvilket sørger for en usammenlignelig følelse af vægtløshed.
Ansvarligt skovbrugFSC™-seglet garanterer, at det anvendte træ, fra plantningen, over diverse forarbejdningsprocesser og frem til slutproduktet, er produceret i henhold til de strenge regler opstillet af Forest Stewardship Council. FSC™-licens kode: CO12427
Registered Trademark
Nødvendig pladsNår en hængekøje med tværpind skal monteres, er det vigtigt at huske på at hængekøjen skal udspændes og hænge stramt. Jo mere udspændt hængekøjen hænger, desto større er liggekomforten. Til en hængekøje med tværpind behøver man mere afstand end til en almindelig hængekøje. Ophængshøjden (y) skal svare til cirka 1/4 af ophængsafstanden. Til en hængekøje med tværpind på 4 meters længde, behøves således en ophængshøjde på cirka 1 meter. Er hængekøjen mindre, er også mindre afstand og minde højde nødvendig.
MonteringHængekøjer mellem to træer
Afhængigt af hængekøjens størrelse, skal træerne stå mindst 3 meter fra hinanden og være kraftige nok til at kunne holde til vægten. For at hænge en hængekøje op mellem to træer, skal et reb slynges om hver træstamme, og forbindes med hængekøjen.
Hængekøjen mellem to vægge
Til montering af hængekøjer egner sig bærende, massive vægge. Særlig sikker og nem at bruge er MultiSpot, der fordele vægten på fire borehuller i hver ende.
LiggestillingI en hængekøje med tværpind ligger man bedst på langs af hængekøjen. Tværpindene holder liggefladen åben så man kan nyde afslapningen.
HåndvaskesHængekøjen med tværpind kan vaskes i hånden.
Beskyt mod slidVær opmærksom ved ophængningen af hængekøjen, at den hænger frit og ikke slides henover underlaget når den er i brug.
Tør overvintringVi anbefaler at rengøre hængekøjen inden vinterpausen. Når den er fuldstændig tør, kan den pakkes ind i plastik for at beskytte den mod utøj vinteren over.
SKUNQR14-41
EAN4025122919401
BrandLA SIESTA
VaretypeHængekøje
Brand -> VaretypeLA SIESTA -> Hængekøje
Varetype -> BrandHængekøje -> LA SIESTA

Manual til La Siesta Alabama Avocado - Foret Kingsize-hængekøje Med Tværpind
PDFManual
Andre kiggede også på
Spar
10%
Fri fragt
Bestseller
La Siesta Joki Lilly - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Dolphy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Foxy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
10%
Fri fragt
La Siesta Joki Froggy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld

Har du spørgsmål til varen?