OUTLET! Spar op til 50% - klik her
Dansk webshop
100 dages returret
Gratis fragt ved 699,-

Alabama Vanilla - Quilted Kingsize Spreader Bar Hammock - Hængekøje

Kæmpe hængekøje med plads til hele familien, så I kan hygge sammen i sommerens sol og varme.

Pris: 1.718,68 DKK
På lager
Leveringstid 3-7 dage
Fri fragt

Specifikationer for Alabama Vanilla - Quilted Kingsize Spreader Bar Hammock - Hængekøje

Alabama Kingsize-hængekøje

Liggefladen på Alabama hængekøjen er foret med polyester, der gør den ekstra komfortabel og vil give dig varmen, når det bliver køligt. Den integrerede hovedpude kan nemt tages af og vaskes. Hængekøjen er kingsize og har plads til alle. Den kan bære op til 160 kg og måler 140 x 210 cm. Tværpinden er lavet af FSC-certificeret fyrretræ og liggefladen er af polypropylen. Dette gør hængekøjen super holdbar og vejrbestandig. De mange ophængssnore giver god komfort, da de vil fordele vægten perfekt og give en følelse af at være helt vægtløs.

Alabama Vanilla - Foret Kingsize-hængekøje med tværpind

Din nye perle i haven - den forede liggeflade lover superbekvemme solskinstimer for dig og dine nærmeste!

Hængekøjer findes i mange forskellige variationer, størrelser og farver til forskellige priser. Her finder du en oversigt over alle vores hængekøjeprodukter.

Hængekøjer med tværpind er meget dekorative og er særligt populære hos solelskere, da tværpinden altid sørger for at liggearealet et stramt spændt ud og åbent, så der ikke falder skygge på dig.Den ideelle liggestilling er på langs i midten. Tip: Hængekøjer med tværpind ophænges udspændt!


Ekstra bred, foret liggeflade

Med sin bløde foring byder den generøse liggeflade på skøn liggekomfort - perfekt til to personer


Vejrbestandigt materiale

Robust, hurtigtørrende og vejrbestandig: Det er kendetegnende for udendørstekstiler fra LA SIESTA.


Integreret hovedpude

Praktisk: Puden er integreret og er til enhver tid nem at tage af.


Liggefladens bredde140 cm
Liggefladens længde210 cm
Totallængde400 cm
Tværpindens længde140 cm
Nødvendig minimumsafstand400 cm
Nødvendig minimumhøjde100 cm
Bæreevne160 kg
ProduktionslandIndien
Materialebeskrivelse100% polypropylen | ophæng og fyld: 100% polyester | ring: stål | tværpind: fyrretræ (FSC™-certificeret)
Kingsize-hængekøje med tværpindKigsize-hængekøje med tværpind for XXL-komfort. Tip: Hængekøjer med tværpind skal altid ophænges stramt!
Vejrbestandigt materialeVores funktionsfibre er udviklet specielt til de særlige krav, der stilles til udendørshængekøjer. Stoffet er let at vedligeholde, hurtigttørrende og vejrbestandigt.
Ansvarligt skovbrugFSC™-seglet garanterer, at det anvendte træ, fra plantningen, over diverse forarbejdningsprocesser og frem til slutproduktet, er produceret i henhold til de strenge regler opstillet af Forest Stewardship Council. FSC™-licens kode: CO12427
Mange ophængssnørerEkstra komfort på grund af et højt antal ophængssnører: Takket være de mange snører, der forbinder liggefladen med ophænget, bliver vægten fordelt optimalt, hvilket sørger for en usammenlignelig følelse af vægtløshed.
Polstret liggefladeDen polstrede liggeflade øger liggekomforten og beskytter mod nedkøling.
EmballageEn hængekøje med tværpind er pakket i en praktisk stofpose. På banderolen findes tips til anvendelse og pleje.
Nødvendig pladsNår en hængekøje med tværpind skal monteres, er det vigtigt at huske på at hængekøjen skal udspændes og hænge stramt. Jo mere udspændt hængekøjen hænger, desto større er liggekomforten. Til en hængekøje med tværpind behøver man mere afstand end til en almindelig hængekøje. Ophængshøjden (y) skal svare til cirka 1/4 af ophængsafstanden. Til en hængekøje med tværpind på 4 meters længde, behøves således en ophængshøjde på cirka 1 meter. Er hængekøjen mindre, er også mindre afstand og minde højde nødvendig.
MonteringHængekøjer mellem to træer
Afhængigt af hængekøjens størrelse, skal træerne stå mindst 3 meter fra hinanden og være kraftige nok til at kunne holde til vægten. For at hænge en hængekøje op mellem to træer, skal et reb slynges om hver træstamme, og forbindes med hængekøjen.
Hængekøjen mellem to vægge
Til montering af hængekøjer egner sig bærende, massive vægge. Særlig sikker og nem at bruge er MultiSpot, der fordele vægten på fire borehuller i hver ende.
LiggestillingI en hængekøje med tværpind ligger man bedst på langs af hængekøjen. Tværpindene holder liggefladen åben så man kan nyde afslapningen.
HåndvaskesHængekøjen med tværpind kan vaskes i hånden.
Beskyt mod slidVær opmærksom ved ophængningen af hængekøjen, at den hænger frit og ikke slides henover underlaget når den er i brug.
Tør overvintringVi anbefaler at rengøre hængekøjen inden vinterpausen. Når den er fuldstændig tør, kan den pakkes ind i plastik for at beskytte den mod utøj vinteren over.SKUNQR14-11
EAN4025122942720
BrandLA SIESTA
VaretypeHængekøje
Brand -> VaretypeLA SIESTA -> Hængekøje
Varetype -> BrandHængekøje -> LA SIESTA

Manual til Alabama Vanilla - Quilted Kingsize Spreader Bar Hammock - Hængekøje
PDFManual
Billeder af Alabama Vanilla - Quilted Kingsize Spreader Bar Hammock - Hængekøje

Andre kiggede også på
Spar
15%
Fri fragt
Bestseller
La Siesta Joki Teddy - Hængekøjehule I økologisk Bomuld
Spar
12%
Bestseller
La Siesta Brisa Cedar - Klassisk Dobbelt-hængekøje Outdoor
Spar
11%
Fri fragt
La Siesta Joki Foxy - Hængekøjehule i økologisk bomuld

Har du spørgsmål til varen?